manix76 08.09.2018 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Dostałem atrakcyjną cenowo wycenę na montaż instalacji fotowoltaicznej z falownikiem trójfazowym jednak u mnie wszystko jest podłączone pod jedną fazę. Czy nie lepiej w takim przypadku wybrać jednofazowy - tańszy ? Nie jestem w temacie wiec proszę o poradę jak to jest z tymi falownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksysju 08.09.2018 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam Nie napisałeś jakiej mocy ma być ta instalacja.Jak masz jedną fazę to potrzebujesz falownik jedno fazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manix76 08.09.2018 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Instalacja będzie 3,3kWGeneralnie instalacje mam trzyfazową z tym że wszystko w domu jest spięte pod jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksysju 09.09.2018 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 A to bym brał jednofazowy, zapytaj czy mają taki w ofercie, raczej mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 09.09.2018 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Sprawdź jak twój operator podchodzi do bilansowania międzyfazowego. Druga rzecz czy w przyszłości nie zechcesz rozbudować instalacji. Pv to nałòg , może warto kupić mocniejszy 3 f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarosław Laskowski 17.02.2019 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Mikroinwertery Hoymiles rozwiązują problem faz,kontroli pojedyńczego modułu i ewentualnej rozbudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 17.02.2019 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Mikroinwertery [..]. kolejny post i kolejna reklama ? nie spamujesz czasem troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts