zabamix 09.09.2018 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Witam. Rekuperator już wybrałem, wybór padł na Vent-Axia Kinetic B 250. Ogólnie projekt rekuperacji już miałem gotowy z projektem, ktoś na forum stwierdził że już się tak nie robi. Może ktoś pomoże mi gdzie dać skrzynki rozprężne jakie przewody? Rekuperator na pewno nie będzie podłączony do okapu. Czy porostu zapłacić komuś aby zrobił taki projekt? Widziałem na allegro 200 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 03.10.2018 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Witam, Projekt instalacji wentylacji mechanicznej oraz jej montaż warto zlecić fachowej firmie, dzięki czemu będzie Pan pewien, że wszystko pracuje poprawnie. Pozwoli to również na uniknięcie błędów, które w przyszłości mogą powodować problemy. Ważne jest, aby dobrać odpowiednie średnice przewodów oraz dobrze rozmieścić elementy nawiewne i wywiewne. A czy nie zastanawiał się Pan nad wyborem rekuperatora innego producenta?W ofercie marki Buderus znajduje się centrala wentylacyjna z odzyskiem ciepła Logavent HRV2, która cechuje się wysoką efektywnością odzysku ciepła wynosząca nawet do 90%, jednocześnie przy bardzo cichej pracy. Centrala wentylacyjna dostępna jest w trzech wielkościach o nominalnych przepływach powietrza: 140 m3/h, 230 m3/h oraz 350 m3/h. Więcej informacji o produkcie można znaleźć na stronie internetowej: http://www.buderus.pl/produkty/kategorie-produktow/rekuperacja/. Kontakt z jednym z naszych Autoryzowanych Instalatorów można znaleźć za pomocą wyszukiwarki dostępnej na stronie http://www.buderus.pl. Możliwy jest również kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta (BOK) tel. 801 777 801. W razie pytań lub wątpliwości, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts