kyak 10.09.2018 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Witam Czy ktoś ma pomysł jak urządzić łazienkę o rzucie przedstawionym z załączniku tak aby ubikacja nie stanowiła "centrum dowodzenia"?. Instalacja wodno-kanalizacyjna (poza ubikacją) nie jest jeszcze rozprowadzona a jedynie doprowadzona do pionu. Jedyne co musi stać w miejscu przedstawionym na rzucie to ubikacja (oraz preferowane nieprzemieszczanie kaloryfera). Ktoś ma pomysł na jakieś rozmieszczenie pozostałych urządzeń, tak aby leżenie w wannie nie wiązało się z nieprzyjemnymi widokami/zapachami z ubikacji? Wanna około 140-150cm. Z parawanem. Zależy mi żeby nie zabudowywać kaloryfera, a jednocześnie nie zalewać go wodą z prysznica (chce móc wieszać na nim ręczniki). W łazience musi zmieścić się pralka. Miska wc podwieszana z funkcją bidetu. W miarę możliwości jak najwięcej szafek/szuflad do przechowywania - docelowo chciałabym aby nie licząc wnęki prysznicowo-wannowej nic nie stało luzem, poza szczotkami do zębów i mydłem na umywalce. Zależy mi aby sprzątanie zajmowało jak najmniej czasu. Docelowa kolorystyka to biel, szarość, drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts