ko11 13.09.2018 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Projekt ogrzewania był zamawiany więc myślę że robił to ktoś kto się na tym zna ale widać po twoich uwagach że można to było lepiej rozwiązać. to w takim razie jeżeli wybrał bym wersje na pompie kotłowej to tak by to wyglądało jak mi wcześniej rozrysowałeś ?? Ogrzewanie zamierzam rozłożyć sam ale podłączenie chyba zlecę komuś i wolałbym wiedzieć jak to powinno wyglądać żeby jakiś magik mi kitu nie wciskał Dzięki wielkie za poświecenie czasu na analize tego projektu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 13.09.2018 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 No właśnie nie ma dostępu Ale prąd chyba masz? Za śmieciucha plus komin masz pompę ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 13.09.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 (edytowane) Plus obieg grzejnikowy a pompa dla niego z funkcją autoadapt np.Grundfos Alpha 2 25-40 na grzejnikach zawory termostat.Należy dobrać zawór 3D o odpowiednim Kvs Edytowane 13 Września 2018 przez Kondensat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts