Gang_Plank 13.09.2018 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć! Przymierzam się do zakupu pelletu na zimę. Znalazłem lokalnego producenta z wydaje mi się dobrą jakością. Mam do wyboru dwie granulację: 6 i 8mm. Różnica w cenie 50zł. nieznaczna ale zawsze. Czy do Tekli Draco Bio Compact 12 (10kw) mogę stosować pellet 8mm? Jakieś negatywne skutki na piec, podajnik? będzie się zapychać? Ekonomia będzie gorsza spalania ? Proszę o rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 13.09.2018 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 A instrukcję obsługi to ciężko przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gang_Plank 14.09.2018 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Instrukcja mówi, że można. Tekla rekomenduję jednak 6mm. Napisałem, bo chciałbym się dowiedzieć od użytkowników forum ich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts