Nix 13.09.2018 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Witam Jakieś sterowanie kotłem kondensacyjnym jest potrzebne, to pewne.Czy w tej roli sprawdzi się termostat pokojowy, z opcją sterowania przez internet (wi-fi) ? Okresowo wyjeżdżam na 1-2 dni i wtedy chciałbym ciut zaoszczędzić na ogrzewaniu, a z kolei przedpowrotem chciałbym nieco podgrzać dom, dlatego myślę o takim termostacie. Macie jakieś sprawdzone typy ?pzdr Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 13.09.2018 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 ja mam Radiowy regulator modułowy z zegarem programującym tygodniowym, sterujący obiegiem c.o., obiegiem c.w.u. wiec wystarczy to mi w zupelnosci.jezeli wiem kiedy wracam do domu to juz mi nagrzewa dom lub wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nix 13.09.2018 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ok, programator radiowy tzn. z zegarem sterowanym DCF czyli sygnałem radiowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 13.09.2018 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Honeywell ma system OPENTERM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nix 13.09.2018 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ok, ale dlaczego Honeywell ? Nie napisałem faktycznie- mam kocioł TermetaEcocondens Silver, ale mam wrażenie, że każdy kocioł obsługuje termostatpokojowy który to ma po prostu zestyk zwierny typ on-off ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts