Jaro564 13.09.2018 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Witam. Mam pewien nietypowy problem, bo moje dziecko niebawem będzie raczkować, a we wszystkich pomieszczeniach jest podłoga z paneli, lub płytki kamiennej. jest to łatwe w utrzymaniu czystości, ale twardza nawieżchnia może być niebezpieczna dla malucha podczas upadku. w związku z tym planuję kupno dywanu i nie wiem jakie będą najlepsze, a jest tego kilka typów oraz z jakiej pralni korzystać. może ktoś ma doświadczenia związane z tą dziedziną i się podzieli? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 13.09.2018 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Mam wszędzie płytki, użytkuję dywan typu Shaggy (długie włosy) i powiem, że jest bardzo wygodny i miękki ale czyszczenie tylko na własną rękę. Jak dzwoniłem do firmy, która pierze "wszystkie dywany" to po informacji, że to shaggy odpowiedź brzmiała - nie, takich nie robimy. Co do samego dywanu - dla malucha to super rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts