Domisa 13.09.2018 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Witam! To mój pierwszy post tutaj, szukam porady osób znających się na rzeczy. Rozmyślam nad kupnem działki budowlanej na której w znacznej części rosną krzaki - typowe zadrzewienia polne. pchać się w to czy odpuścić, będą potrzebne zezwolenia na wycinke? Ile to trwa, jakie problemy mogę mieć na drodze... Przeraza mnie to trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChapeauBas 20.01.2019 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Mnie się wydaje, żę nie, bo to jednak Twój kawałek podłogi.. Chyba, że masz naprawdę wiele zadrzewień, wtedy poradź się kogoś doświadczonego. Jeżeli mnóswo małych krzewów nie powinno być problemu. Jeżli będziesz potrzebować jakiejś działeczki na terenie warmińskim to zobacz koniecznie tą stronkę grupacdf.pl. Ciekawe propozycje, aj dzięki nim mam swoje cudownie ciche miejsce nad jeziorkiem w końcu! Na wiosnę remontuje domek, a potem majóweczka z kumplami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts