henryk_baszkowka 07.10.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Wlasnie gazownia zaproponowala mi wspolfinansowanie gazociagu. Musialbym za ta przyjemnosc zaplacic od 9 do 38 tysiecy (w zaleznosci ilu sasiadow byloby zainteresowanych) Bardzo lubie gazociagi ale takiego prezentu im nie zrobie, dlatego mam pytanie: Jakie odleglosci trzeba zachowac od granicy, domu, etc do zbiornika na propan-butan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 07.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Zajrzyj tutaj i się pobaw http://www.gaspol.pl/new/nasza_oferta/ogrz_pomieszczen_ogrz_domow2.php?men=1&bg=1_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 07.10.2004 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 dziekiZ strony dowiedzialem sie ze minimu jest 3 metry od domu i od ogrodzenia dla zbiornika 2.7m3. I 8 od studienki (rozumiem ze kanalizacyjnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 07.10.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Uważaj też na przewody w powietrzu - średnie napięcie 15 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 08.10.2004 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 dzieki. O przewodach nic na tej stronie nie bylo.Czy odleglosc od lini n.n. tez jest okreslona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 08.10.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 dzieki. O przewodach nic na tej stronie nie bylo. Czy odleglosc od lini n.n. tez jest okreslona ? Witam. Jest jeszcze jedna ciekawa stronka którą warto przepatrzyć Co prawda nie ma tutaj informacji o odległości od linii nn ale pani, która robi mi plan zagospodarowania działki stwierdziła, że jest to 5m od linii napowietrznej (nie wiem za bardzo, gdzie to sprawdzić ale zdałem się na jej opinię). A teraz stronka http://www.multimex.com.pl/poradykg.htm#porady8 Może coś pomoże. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts