Wizjoner91 13.09.2018 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Witajcie, potrzebuję przed zimą zrobić drzwi na poddaszu ale ze skosem. Z jednej strony jak widać na załączonym obrazku jest zabudowa k-g. Co możecie mi tutaj doradzić? Z góry dziękuję za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.09.2018 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 No co Ci doradzać? zrobić drzwi lub zasłonić "firanką". Zmierz otwór, narysuj szkic, wybierz wstępnie model jaki Cie interesuje i szukaj wykonawcy. Szczerze mówiąc, to najlepiej jest drążyć kogoś, kto będzie robił pozostałe drzwi. Wykonanie samych drzwi skośnych nie dla każdego jest dobrym interesem i zwyczajnie mogą Cię zbywać. W jakimś przypadku małego skosu (bardzo nietypowe drzwiczki wyjściowe na nieogrzewane poddasze) taniej i lepiej wyszło zrobienie okna pcv.. Same drzwi ze skosem zrobi wiele firm. Nie wiem czy wszystkie, ale na pewno mniejsze, stolarskie zrobią. Ostatnio wpadł mi w ręce katalog jakiejś firmy robiącej tanie drzwi i pokazali opcję skosów.. Także.. szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 17.09.2018 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 Czasem dobrze jest się udać do lokalnego stolarza, który zrobi Ci takie skrzydło na wymiar wraz ościeżnicą i to we wzorze podobnym do tego co masz w reszcie domu. Jak nie masz drzwi w domu i tych na poddaszu to tak jak pisze kolega - może ktoś skusi się na zrobienie wszystkich drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts