adamskyyy 13.09.2018 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 (edytowane) Jak w temacie - mam podwieszone profile (jeszce bez płyt GK) i okazało się, że trzeba jeszcze zabudować jedną ścianę płytami GK. Czy przymocować profile ścienne do profili sufitowych? (patrz na rysunek) Uwaga - pomyliłem nazwy profili - profile obrysowe (obramówka) to UD30 a ścienne to CD60 Edytowane 14 Września 2018 przez adamskyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.09.2018 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Zamiast do sufitu przywal to do ściany murowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 13.09.2018 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 no właśnie wolałbym do ściany ale przy tej konfiguracji nie ma takiej możliwości chyba, że czegoś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.09.2018 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 no właśnie wolałbym do ściany ale przy tej konfiguracji nie ma takiej możliwości chyba, że czegoś nie wiem? A nie ma bo? Też nie wiem rozwiń czemu nie możesz do ściany a możesz do ściany przez profil sufitowy? 3-4 wyżej możesz a niżej nie? Na szkicu mocujesz się do ściany murowanej............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 14.09.2018 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Na rysunku masz tak jak to powinno wyglądać. Pomyliłeś trochę nazewnictwo profili.UD to obrysówka, dokręcasz ją do profili sufitowych, po to aby włożyć w nią następnie profile ścienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 14.09.2018 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Cristoteles Faktycznie - pomyliłem nazewnictwo - zrobiłem edycję rysunku by nie wprowadzać w błąd. Dziękuje za info. Jamar - na górze mam profil obrysowy UD30 (dla profili SUFITOWYCH) i on jest przymocowany do ściany. Poniżej chcę dokręcić profil UD30 (dla profili ŚCIENNYCH) i jego nie mam możliwości przymocowania do ściany murowanej - jest tylko możliwość przykręcenia go do powyższego profilu sufitowego tak jak na rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts