Ironfeld 14.09.2018 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Witam kieruje swoje pytanie do osub które mają większe pojęcie niż ja w kwesti wynagrodzeń w Polsce (chodzi o pieniądze tylko za robociznę bez materiałów) , dostałem kosztorys podwykonawczy i zastanawia mnie czy mi się wydaje czy zleceniodawca chce mnie wyrolowac na pieniądze czy stawki podane tam są prawdziwe a jeśli nie to ile faktycznie jest warta wykonana praca za te usługi. W załączniku znajduje się dany kosztorys który dostałem. Z gory dziękuję za pomoc. Praca na terenie zachodniopomorskiem. Edytowane 14 Września 2018 przez Ironfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młotek 14.09.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Ceny wyglądają na bardzo niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts