zina 07.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Hej!Śledzę forum już od jakiegoś czasu i postanowiłam się w końcu przedstawić.Jestem młodo przyszłą inwestorką, na razie na etapie szukania działki.Moim marzeniem jest dom z bala.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 07.10.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Cześć zina! Dobrze trafiłaś - tutaj nikt ci nie da popełnić błędu!Pisz, jak ci idą poszukiwania... Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.10.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam ! I sumiennie przeglądaj wątki nt. kupna działki. Jest tego od groma. Poszukaj GRUPY z najbliższej okolicy w której chcesz kupić działkę. Pomogą Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 zina, znaczy ten teges: NIGDY W ŻYCIU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Witaj w naszych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Hej! Śledzę forum już od jakiegoś czasu i postanowiłam się w końcu przedstawić. Jestem młodo przyszłą inwestorką, na razie na etapie szukania działki. Moim marzeniem jest dom z bala. Pozdrowionka Witaj zino..fanko domu z bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 08.10.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 ... Moim marzeniem jest dom z bala... Gratuluję dobrego gustu i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 20.12.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zina 31.01.2005 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Dzięki za miłe przywitanie! Co do działeczki to już coś mi się przejaśnia bo ciotunia chce mi takową sprezentować. NIESTETY TA DZIAŁKA JEST USŁUGOWA CHOCIAŻ W PRAWIE SZCZERYM POLU! Kolejny mankament-niemankament to słup energetyczny zaraz przy granicy- na środku działki. Ale teren pięęękny. Widok na miasto, na wzgórzu, zaraz przy granicy miasta. Cudo. Tylko na razie jest jeden szkpuł. Chwilowo będe się tylko uczyć budować bo mam nadzieje że też chwilowo-pieniążków brak. Ps. Czy transformator buczy? ps 2 Jak długo kopie się fundamenty łopatą? Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza balowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts