.Paco. 16.09.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Dzień dobry wszystkim, Musze na dniach podjąć decyzje jaka wielkość deski imitującej drewno wybrać. Niestety wzór/rozmiar, który chcieliśmy producent przestał produkować (mógłby dla nas wyprodukować ale jakby zabrało później kilku "desek" to byłby problem). Obecnie wybór mamy miedzy 13cm i 18cm.....czy ktoś ma takie realizacje/ robił….jak to wygląda na żywo lepsze niższe czy wyższe - może jakieś zdjęcia? Bo niestety z kilku małych fragmentów mało "zona" może wyczytać.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.09.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2018 ty sie lepiej zastanow co monujesz a nie jaki rozmiar deski...bo sie okaze za chwile tak jak u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 17.09.2018 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 ty sie lepiej zastanow co monujesz a nie jaki rozmiar deski... bo sie okaze za chwile tak jak u mnie ... jak u Ciebie, tzn? chodzi może o Twoja przeprawę z Rodeo? Ja mysle o deskach dekor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.09.2018 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 tak, dokladnie, rodeo i kolejne, w kazdej bylo "cos nie tak" przeciez ja juz bylem tak zdesperowany ze zrobilem wlasna deske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts