adamskyyy 16.09.2018 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Witam, jak w temacie - chcę wzmocnić konstrukcję profilową w kuchni tym bardziej, że na tej ścianie chcę zamontować szafki kuchenne. Póki co konstrukcja składa się z profili obrysowych UD 30 i przyściennych CD 60 (długość 260 cm i rozstawienie profili co 60 cm) + 3 wieszaki ES na każdy profil. Myślałem aby przymocować płyty OSB a następnie na tak zbudowaną konstrukcję płyty KG. Gdzieś przeczytałem, że taka konstrukcja może narazić płyty KG na pękanie. Co sądzicie? Jeśli to możliwe to jaką grubość płyt OSB zamocować? Czy trzeba je czymś impregnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 22.09.2018 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 naprawdę nikt nie pomoże? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts