czarny2807 17.09.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 Witam. 9 lat temu ociepliłem dom styropianem. Standardowo - styropian, klej i siatka. Nic więcej nie było zrobione. Teraz po 9 latach widać, że to się utleniło. Zaczyna przebijać siatka. Miejscami nawet bardzo. Za 2 lata będę kładł tynk i chciałbym teraz to jakoś odnowić. Czy mogę to teraz zaciągnąć samą warstwą kleju? Jeśli tak to czy przed klejem zagruntować. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 19.09.2018 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 U mnie podobnie tylko przez 5 lat. W październiku jak będę w PL to musze skontrolować jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.09.2018 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 bez obejrzenia - nie da rady na 100% powiedziec. ale na 90% bedzie siatka+klej jeszcze raz i dopiero dalej grunt i tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts