daawe 17.09.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 Witam,posiadam działkę co do której mam PZP, mogę wg niego prowadzić na niej nieszkodliwą działalność (czy coś koło tego, nie mam przed sobą teraz dokumentu).Na działce nie ma żadnych zabudowań, dom w dalszych planach, natomiast zastanawiam się nad postawieniem budynku gospodarczego, w którym mógłbym sobie urządzić stolarnię. Nie prowadzę działalności gosp. natomiast rozważam to w przyszłości.Czy budowa takiego domku/warsztatu wiąże się z jakimiś utrudnieniami, czy wystarczy podobnie jak przy budowie domu po prostu zgłosić to. Ew. jakie dokumenty, zezwolenia czy inne akcje trzeba by wykonać?Budynek miałby mieć powierzchnię ok 60-80 m kw, plus ew. poddasze.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 28.09.2018 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 podstawowa " akcja " to zlecenie opracowania Projektu Budowlanego danego budynku spełniającego wymagania zgodnie z jego przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts