Ar2ro 18.09.2018 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Witam.Czy przyklejony do ściany fundamentowej XPS może służyc za szalunek wieńca?Z drugiej strony byłaby deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.09.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 A deskę czym zamocujesz? Sam XPS może nie dać rady....... ale jakbyś tak jakąś deską w poziomie skrecił jest to jakaś myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 19.09.2018 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Ja takiemu rozwiązaniu raczej bym nie zaufał. Naklniesz się tylko jak to się rozlezie przy zalewaniu i podwoisz koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 19.09.2018 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Zrób jak mówisz. Jak nie wiesz jak to moge w sobote podjechać i podpowiedzieć ci jak to zrobić aby się nie rozlało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Jeżeli połączysz to wzajemnie to może uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2ro 19.09.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Zrób jak mówisz. Jak nie wiesz jak to moge w sobote podjechać i podpowiedzieć ci jak to zrobić aby się nie rozlało. Sąsiad? Wiadomo jakaś deska by poszła na wzmocnienie, na ławach dostałem nauczkę, aż trzeszczało tak gięło. Mogę obsypać praktycznie do samej góry, i tak czeka mnie niwelacja terenu. Straszą trochę ,że koparkowy poniszczy. A tak przy okazji. Czym pomazać fundamenty ,czytam i podglądam ale na nic nie mogę się zdecydować.Teren to glina .Sucho jest ,oczywiście jak nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2ro 30.09.2018 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 poszło tradycyjnie,w deski.Na ten tydzień planujemy izolację przeciwwilgociową ścian fundamentowych i ocieplenie styrodurem.W związku z tym ponawiam pytanie,Czym wymazać bloczki?https://ultrament.pl/produkty/izolacja-budowlana/https://ultrament.pl/produkty/isolastik/To pierwsze po całości by poszło a drugie tylko na ściany zewnętrzne.Ma to sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts