Fili_P 07.10.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 no wlasnie prosze o wypowiedzi posiadajacych zlewozmywaki o fakturze lnu (albo jak kto woli skorki pomatranczowej) - a wczesniej uzywajacych pokrycia tyu standardowego\polysk, lub matowego =jedwab, satyna ?dobre toto czy ie oplaca sie dolozyc czy to tylko kolejny chwyt reklamowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 08.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Patrz"zlewozmywak kuchenny, praktyczny i niedrogi,jaki?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarotka55 12.10.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ja mam taki zlewozmywak Franke. Ładniej wygląda niz ten poprzedni - dwukomorowy z suszarką i połyskiem. Dobrze sie czyści, nie widac na nim zacieków i nie trzeba pucować. Ale myślę, że dwu-komorowy jest przydatniejszy - szczególnie jak sie nie ma zmywarki, a rodzinka 5 osobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 a ja byłam u znajomej , która ma taki zlew i .... nie jest zadowolona , ponieważ doczyścić go można jedynie Domestosem ( 2 lata użytkowania).Sama poważnie zastanawiałam sie nad tą fakturą , ale teraz mam wątpliwości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 13.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 U mnie jest len. Wczesniej mialam normal polysk. Na lnie brud widac duzo mniej (glownie widac na blyszczacym sitku i blyszczacej ramce wokol odplywu i wtedy wiem, ze nadszedl czas mycia) i chyba sie lepiej sprzata. Polysk szorowalam Cifem, potem dobrze splukiwalam a na koniec przecieralam sucha szmatka, zeby chociaz przez chwile wygladal na czysty. Teraz wieksze brudy przecieram zmywakiem, czesto bez zadnego srodka, oplukuje i przelatuje do sucha recznikiem papierowym. Polysku juz bym raczej nie wybrala. Natomiast podejrzewam, ze gdybym teraz mogla wybrac zlewozmywak wybralabym cos bardziej wyrafinowanego (mam zwykly okragly jednokomorowy Franke z ociekaczem). Moze z mlynkiem albo dodatkowa komora - cokolwiek dzieki czemu nie lezalyby fusy po herbacie i resztki z herbat owocowych na sitku (i czesto inne resztki, ktore potem musze wydlubywac łapka z sitka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra 13.10.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dokładnie taki mam i moim zdaniem brudzi się bardziej niż te bez faktury. I prawdą też jest, że jak bez zmywarki to 2 komory minimum Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 10.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hej,ja używam franke jednokomorowy z ociekaczem z lnu i jestem bardzo zadowolona, miałam już wczaśniej doświadczenie ze stalowym zlewozmywakiem błyszczącym i nigdy w życiu i za żadne skarby nie zamieniłabym lnu na połysk, zamierzam taki kupić do mojego nowego domku na 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 11.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja bym wybrała satynę. Teraz mam len (Franke) i czyci się to beznadziejnie - chyba że kto ma dużo siły i cierpliwoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 11.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 wybralem jednokomorowy o fakturze lnu, nie narzekam na sprzatanie, chociaz czasem sie pojawiaja jakies zacieki na nim, jak na przyklad przez 4 dni nie zmywam. jednokomorowy styka, nawet jesli nie masz zmywarki, ale pod warunkiem, ze nie masz 5-osobowej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 17.04.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Mam dwukomorowy Dominox faktura lnu - wystarczy krople wody wytrzeć wilgotną ściereczką i po bólu. Od czasu do czasu porządne mycie. Dominox ma podobne wzory jak Franke ale jest niebo tańszy. Gładki stalowy to koszmar - zawsze wygląda jak zaniedbany. Gdy będę mieć zmywarkę - wybiorę właśnie jednokomorowy okrągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 tylko len używam z 5 lat i nie mam zastrzeżeń czyści sie bardzo dobrze w porównaniu do gładkiego jest bez porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 18.04.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja od ponad roku mam zlew TEKA len jednokomorowy, bardzo jastem zadowolona. Na razie jest nas tylko dwoje, więc jedna komora wystarcza, a do nowego domku wywalcze zmywarkę i pewno zlew tez będzie z 1 komorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja mam dwukomorowy Dominox od 10 lat. Miałam ostatnio trochę problemów z doczyszczeniem miejsca, gdzie zamontowana jest bateria ale tylko dlatego, że była ona nieszczelna i zawsze pewna ilośc wody rozlewała się w tym samym miejscu. Jednak w porównaniu z poprzednim, gładkim - zdecydowanie jestem za fakturą lnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts