ania.zutkiewicz 19.09.2018 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Hej, ostatnio zakupiłam szambo plastikowe od producenta marseplast (tego z Niepołomic k. Krakowa) jaka jest różnica jak kupie takie szambo przez firmę która mi go wkopie od producenta który mi go wkopie? Liczę się z dodatkowymi opłatami ale jak jest z gwarancją-czy jest pomniejszona jak zrezygnuję z usług firmy od której kupuje szambo?Na rynku wszystkie te zbiorniki są takie same-różnią się kolorem, który nie robi mi różnicy , może być nawet różowy i tak wyląduje w ziemi . Duzo jest stron w internecie że niby producent a okazuje się że jest tylko pośrednikiem i narzuca swoją marżę na szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturStadnik 19.09.2018 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Przecież to normalne, że ten co sprzedaje ma swoją marże, czy Ty byś chciał robić coś za darmo???? Ktoś sprzedaje to chce zarabiać to chyba normalne prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts