ania.zutkiewicz 19.09.2018 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 hey, nie moge znajść informacji o uzytkowaniu tych produktów przez zwykłych ludzi. Czy ktos tutaj słyszał o takiej firmie? Są z Niepołomic kolo krakowa. Moje pytania sa: 1. czy sa przeciwwskazania odnośnie tego producenta/firmy 2. jak samemu sprawdzuć czy wszystko jest ok z tym szambem Decyzja została podjęta poniewaz mam blisko do nich. Tez nie chce betonowego szamba bo takie mi się zapadło ostatnio a inwestuję w plastikowe-tony internetu przeszperane i już decyzja podjęta Jesli nie robi to różnicy to wezme najtańszą opcję-plastik to plastik czyli reasumując: Czy warto kupić od marseplasta (nie wiem czy sie odmienia) na etykiece jest MARSEPLAST sp. zoo jakie sa wady jak od nich kupie ten produkt jakie sa inne firmy z podobnym produktem ale dużo tańsze opcje mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts