Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc. Domek jest bardzo ladny i bardzo podobny do naszego ( Ala ) :-? ,tez z Archipelagu. Nasz jest tylko nieco szerszy, ale rozklad pomieszczen identyczny. Jesli chodzi o Archipelag, to proponuje dac architektowi do dokladnego przejzenia wszystkie wyliczenia. U nas zaoszczedzilibysmy duzo na betonie i stali na wience :evil: , gdybysmy to zrobili. :cry: Zreszta jest na forum wiecej podobnych uwag, jesli chodzi o to biuro.

Pozdrawiam :)

• 2 years później...

Witam! Od pewnego czasu przeglądam Forum i po trochu korzystam z Waszej wiedzy budowlanej. W temacie budowania jestem jeszcze zielony (po zakupie działki, na etapie wybierania projektu), ale że rodzina się powiększa a 38 m2 mieszkania zaczyna doskwierać, mam silną motywację;-)

Chciałbym na początek odświeżyć temat projektu Lora (Archipelag) sprzed 2 lat. Może Jaakko lub inni już zbudowali i podzielą się jakimiś wrażeniami z budowy, czy z mieszkania?

• 1 month później...

Witam.

2,5 roku temu kupiłam działkę,niestety mała(szer.20m dlug.30m).Przez ten okres czasu szukałam projektu na siły i zamiary,głownie w necie.Było tego dużo,jednak na 99% będzie to Lora.Jutro dzwonię do architekta i umawiam sie w celu omówienia projektu i ew. zmian( myslę,że jeżeli to niewielkie).

Gdy zakupię projekt to odpiszę a swoja drogą czy nikt z forumowiczów jej nie buduje? Pozdrawiam.