iwan89 20.09.2018 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 (edytowane) Część, kilka pytań od laika który dopiero planuje budowę: - Czy jeśli w domu jest zaprojektowane ogrzewanie gazowe i instalacja gazowa do kuchenki, to czy jeśli zmienie zdanie na indukcyjną po uzyskaniu pnb, to potem gdy nie będę chciał ciągnąć instalacji gazowej do kuchni to muszę prosić architekta o zmiany w projekcie? Czy po prostu tej instalacji gazowej do kuchni nie robie i nic nikomu nie muszę zgłaszać? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za podpowiedzi. Edytowane 20 Września 2018 przez iwan89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 23.09.2018 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Nie wiem czy trzeba zgłaszać czy nie, ale ja bym i tak instalacje pociągnął, zawsze lepiej jak jest, nie wiadomo co się stanie do końca budowy albo za parę lat. A jak postanowisz mieć kuchenkę gazową to potem tylko butla zostanie bo rozpierducha w całym domu by była, do ogarnięcia najszybciej przy najbliższym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 23.09.2018 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 a ja bym w pierwszej kolejności zrezygnował z instalacji gazowej w kuchni. , do kotłowni niech bedzie, ale w pomieszczeniach mieszkalnych - nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts