remx 07.10.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 No właśnie. Coś mi się z aktualną ekipą nie układa.Z jakością nie jest najgorzej, ale ciągle mają inne roboty. Wymyślają jakieś dodatkowe koszty itp. Nie chcę aby mnie mróz zastał. Mam wcześniejsze kontakty od paru osób z forum i będę je także obdzwaniał - ale mogą być zajęci lub za drodzy.Dlatego też interesują mnie inne kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 07.10.2004 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 No i oczywiście parę mniejszych rzeczy typu obsypanie z zewnątrz, zagęsczenie w środku i chyba (o ile nie zmobilizuję do tego aktualnego wykonawcy) izolacja pozioma na ławie 2Xpapa na lepiku na gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts