PawMig 21.09.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Witajcie moi Kochani, Mam straszny dylemat jak zrobić podłoge w mieszkaniu. Salon jest połaczony z kuchnią. Meble kuchenne będą białe na wysoki połysk do sufitu. Bardzo podoba mi się gres szkliwiony/polerowany. Chciałbym aby salon z kuchnią i przedpokojem tworzyły spójną całość. Oczywiście sam gres to nie problem, ale może da się jakos wydzielić strefe wypoczynku, np. deską lub jakimś panelem. Pomeżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 21.09.2018 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Strefę wypoczynku można wydzielić dywanem. Można też deskami/panelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawMig 21.09.2018 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 A jakbyś widziała przejście z gresu na deski? Chciałbym żeby w przedpokoju był gres i w części kuchennej...ale nie wiem jak to zrobić żeby tworzyło całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDP05 21.09.2018 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Przy takim układzie gres po całości albo posadzka żywiczna, wtedy można się pobawić kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 22.09.2018 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 A jakbyś widziała przejście z gresu na deski? Chciałbym żeby w przedpokoju był gres i w części kuchennej...ale nie wiem jak to zrobić żeby tworzyło całość. Ja takie przejście z gresu na deski mam łączone korkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts