bumar1 22.09.2018 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Witam,temat poruszany często. Korzystałem już z rad forumowiczów ale tym razem mam problem. Będę kładł podłogę u córki w remontowanym domu. Plan był taki:najpierw na wylewkę betonową (która już tam jest) folia . Później legary 5 x 5 cm. Między legary styropian podłogowy twardy grubości 5 cm. Na to miała przyjść płyta MFP grubości 12 mm. Na tą MFP będzie położony podkład i panele podłogowe 8 mm.Niestety nie mam szans na szybki zakup takiej płyty u mnie w Grudziądzu. W Cstoramie zaproponowano mi zamiast MFP 12 płytę OSB 11 mm.Moje pytanie : czy mogę tą MFP zastąpić proponowaną OSB 11.Czas mnie goni. Co robić?Bardzo proszę o szybką odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.09.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Witam, temat poruszany często. Korzystałem już z rad forumowiczów ale tym razem mam problem. Będę kładł podłogę u córki w remontowanym domu. Plan był taki: najpierw na wylewkę betonową (która już tam jest) folia . Później legary 5 x 5 cm. Między legary styropian podłogowy twardy grubości 5 cm. Na to miała przyjść płyta MFP grubości 12 mm. Na tą MFP będzie położony podkład i panele podłogowe 8 mm. Niestety nie mam szans na szybki zakup takiej płyty u mnie w Grudziądzu. W Cstoramie zaproponowano mi zamiast MFP 12 płytę OSB 11 mm. Moje pytanie : czy mogę tą MFP zastąpić proponowaną OSB 11. Czas mnie goni. Co robić? Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam nie mo zesz ani MFP ani OSB w tym wymiarze. Będą się uginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts