Mikinw 23.09.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Ktoś? coś? w tym temacie ?? polecicie coś na 44m2 ?? Aktualnie mam KOZE na węgiel z podkową ale trochę to uciążliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.09.2018 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Piecyk raczej. Pełno ich. Zobacz MCZ z Wentora. Maja też tańsze, ale MCZ to jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikinw 23.09.2018 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 fajne faktycznie ale nie da rady coś taniej bo tam ceny od 15 tys sie zaczynaja ;/ jest ktos w stanie powiedzieć o takiech piecach na pelet ale również ogrzewania powietrzem a nie wodą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.09.2018 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Ja znam ceny poniżej 10.000. Zadzwoń pogadaj. Powołaj się na mnie...Może cię nie oleją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajprzeznet 24.09.2018 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Sam chce instalować w przyszłym domu kominek na pellet z DGP. Większość kominków na pellet ma zasobniki na 10-25kg - ma to wystarczyć nawet na ponad dobę palenia.Większe zasobniki widziałem do niektórych modeli - ale cena taka jak zas sam kominek, i średnio chyba to wygląda w salonie. Jeśli interesuje cię wymiana zwykłej kozy na coś czystszego i bardziej automatycznego to zwykły kominek na pellet z zasobnikiem na +/- 15kg spełni swoje zadanie - to nie jest dokładanie do pieca co chwile, a zwykle dosypywanie granulek jak do kociej kuwety i nie co godzine, ale raz na dzień lub dwa. Reszta chodzi sama. Podobno niezłe są Raveli. Tańszy jest Artel, jednak sporo firm gdzie pytałem mówią że odeszli od niego bo jest gorszy jakościowo - cienka blacha, gorsze materiały, głośne wentylatory itp - aczkolwiek swoją role także spełniają - kwestia ceny i potrzeb. Zobacz tez na oferte firmy ekoflam - mają dosyć tanie w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts