Michaił88 23.09.2018 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Witam. Tak się składa, że zakładam firmę, gdzie będzie się produkować szyby samochodowe dla poszczególnych marek. Wiadomo jest mnóstwo formalności , załatwiania pozwoleń itd. I bardzo ważną rzeczą, o której szczerze mówiąc nie sądziłem, ze jest aż tak ważną, jest oświetlenie. jestem na etapie rozglądania się i właściwie można powiedzieć, że coś znalazłem. Znalazłem oświetlenie firmy Trilux https://www.trilux.com/pl/ . Coś co mnie przekonuje to fakt, ze jest tutaj system HCL i oczywiście że oświetlenie jest energoszczędne. Moje pytanie: Czy ktoś z Państwa ma to oswietlenie i może jakoś się na jego temat wypowiedzieć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 23.09.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Coraz bardziej skomplikowane spamowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts