Michal.jodlowiec 24.09.2018 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Witam serdecznie mam problem gdyz ostatnio z zona poszlismy umyc ramy okienne po panach co kladli akryl na naszym budunku natryskiem pomimo gdyz okna byly zabezpieczone przy odklejaniu foli z okien farba troszke spryskala ramy okienne, wzielismy z soba kabki i byly zbyt ostre niestety i miejscami na ramach zrobily sie lekkie przetarcia zmatowienia okna sa oczywiscie oklejany kolor antracyt glatki zamieszcze zdjecie jak to wyglada bardzo prosimy o pomoc gdyz podobno sa jakies preparaty co sa w stanie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal.jodlowiec 24.09.2018 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.09.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Wyślij swoje zdjęcia do firmy Ottimo w Lublińcu. Na pewno zaproponują rozwiązania. Nie wiem czy dasz radę to naprawić, ale na pewno będziesz mógł wydać kilkaset zł na środki i mieć poczucie, że zrobiłeś wszystko co się dało. Ps. Ja bym się nie podjął tej roboty mimo iż moja walizka serwisowa ma wyposażenie za grubo ponad 2 tys. zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts