Kacper00 24.09.2018 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Witam!Mam takie pytanie mam w workach beton B20 do posadzek o grubości max 6cm. I mam takie pytanie czy ten beton nadał by się do wyrównania ścian w kanale (do otynkowania)? i drugie pytanie czy do takiego betonu można dodać piachu?? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.09.2018 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Gotowa mieszanka Beton B20 do uzupełnienia ubytków powinien nadawać się.Do tynkowania raczej nie.Dużo zależy od uziarnienia.Do gotowej mieszanki betonowej nie należy dodawać piachu.Należy dokładnie stosować się do zaleceń producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacper00 24.09.2018 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Uziarnienie drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts