Klaus 21.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa.Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 21.03.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Pani TESCO bardzo prosimy o kupienie sobie za pieniazki meza w CASTORAMIE agregadu pradotworczego, bo tesknimy bardzo, a i Pani taka abstynecja na dobre nie wyjdzie, bo co zrobic z taka kupa wolnego czasu. Klikac bez pradu? - Lepiej nie bo synek jeszcze SMS wysle do taty, ze mama czas marnuje przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa. Dziękujemy. PeterZ widzę że zaopatrywaliście się w Promixie i też jesteście zadowoleni Z tego co wiem to szykuje się filia w Dobrej, także niektórzy będą mieli bliżej. Co do górala z krwi i kości Bodzia K to potwierdzam że to rzeczywiście baaaaardzo miły człowiek. Budował dom u mojej znajomej a na naszej budowie pomagał swojemu koledze, który porzebował więcej rąk do pracy przy wylewaniu stropu. Gdybym stawiała drugi dom to na pewno wybrałabym do murowania ekipę p. Bogdana a do dachu tą ekipę co robiła u mnie A tak w temacie: czy ktos korzysta lub zamierza korzystać z usług firmy budowlanej p. Walczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 znalazłam zdjęcie tego płotu: http://www.naszdom.erb.pl/pic/plotek21.jpg Taki? Bardzo fajny przy takim plocie to mozna uprawiac rekreacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 21.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa. Dziękujemy. PeterZ widzę że zaopatrywaliście się w Promixie i też jesteście zadowoleni Z tego co wiem to szykuje się filia w Dobrej, także niektórzy będą mieli bliżej. Co do górala z krwi i kości Bodzia K to potwierdzam że to rzeczywiście baaaaardzo miły człowiek. Budował dom u mojej znajomej a na naszej budowie pomagał swojemu koledze, który porzebował więcej rąk do pracy przy wylewaniu stropu. Gdybym stawiała drugi dom to na pewno wybrałabym do murowania ekipę p. Bogdana a do dachu tą ekipę co robiła u mnie A tak w temacie: czy ktos korzysta lub zamierza korzystać z usług firmy budowlanej p. Walczaka? Witam wiosennie Jak to mówią - lepiej późno niż wcale - w miarę postępu prac budowlanych zebraliśmy nie tylko doświadczenie .. ale również wyrobiliśmy sobie opinie na temat firm przechodzących przez naszą budowę .. i oczywiście chcemy podzielić się naszymi spostrzeżeniami z Wami. Jako, że dodawanie komentarzy na raty mogło by zdominować czas wolny Klausa postanowiłem wysłać zbiorcze zestawienie .. Też się właśnie dowiedziałem że Promix otwiera filię w Dobrej – i bardzo się z tego cieszę - mam już tam szlaki przetarte i swoje rabaty .. a z oferty hurtowni budowlanej jeszcze niejednokrotnie będę korzystał. Co do firmy budowlanej p. Walczaka mogę powiedzieć na priva pod warunkiem że to ten : http://www.bud-walczak.pl/ Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jakoś tak nie napawa mnie optymizmem ta firma.http://www.bud-walczak.pl/ Oto jeno ze zdjeć z działu "galeria".Jakoś odechciewa mi sie budować jak na to patrzę. http://www.bud-walczak.pl/fotki/d/kom/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody Nawet nie szukałem Jedna oferta była 3800 druga recomended by wodociagi 3700 Teraz czekam aż grunt odtaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody Nawet nie szukałem Jedna oferta była 3800 druga recomended by wodociagi 3700 Teraz czekam aż grunt odtaje. http://www.alegratka.pl pod zachodniopomorskim w dziale budowa oglasza sie firma ze robiprzylacza gazowei wodociagowe ,wystawia faktury itd jak bys mial ochote to zajrzyj ale co to za firma to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 http://www.alegratka.pl pod zachodniopomorskim w dziale budowa oglasza sie firma ze robiprzylacza gazowei wodociagowe ,wystawia faktury itd jak bys mial ochote to zajrzyj ale co to za firma to nie mam pojecia Dzięki, ja już się zgodziłem na te 3700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ale te ceny sa z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ale te ceny sa z kosmosu A jaka powinna być ta cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wcinki to akurat nie wiem ale liczylam koszt ogrodzenia glupia siatka i az mnie zamurowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.03.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jakoś tak nie napawa mnie optymizmem ta firma. http://www.bud-walczak.pl/ Oto jeno ze zdjeć z działu "galeria". Jakoś odechciewa mi sie budować jak na to patrzę. Mnie też nie napawa po doświadczeniach znajomych dlatego chciałam ostrzec potencjalnych zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.03.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Też się właśnie dowiedziałem że Promix otwiera filię w Dobrej – i bardzo się z tego cieszę - mam już tam szlaki przetarte i swoje rabaty .. a z oferty hurtowni budowlanej jeszcze niejednokrotnie będę korzystał. ja też nie narzekam na rabaty i mam nadzieję że w tym sezonie budowlanym współpraca też będzie poprawnie przebiagała Co do firmy budowlanej p. Walczaka mogę powiedzieć na priva pod warunkiem że to ten : http://www.bud-walczak.pl/ Nie jestem pewna czy to ten sam ale wszystko na to wskazuje. W sumie nie szukam opinii o tej firmie bo mam już wyrobioną chciałam jedynie ostrzec innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekszczecin 21.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 hej jestem świeży na tym forum.... kupiłem działeczkę na bukowie no i wybrałem projekt plejada . Chcialem się zapytać gdzie i u kogo najkorzystniej dokonać adaptacji takiego projektu i jakie ewentualnie są koszta,,, pozdr i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 hej jestem świeży na tym forum.... kupiłem działeczkę na bukowie no i wybrałem projekt plejada . Chcialem się zapytać gdzie i u kogo najkorzystniej dokonać adaptacji takiego projektu i jakie ewentualnie są koszta,,, pozdr i dzieki za pomoc Witaj Marek Zobacz na liste szczecinska Jaka plejade zakupiles bo projekt jest swietny sama o nim mysle ale sie jeszcze nie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.03.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.03.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 byłem wczoraj na "Gealforce Dance" wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.03.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam srodowo. Wlasnie kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts