Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Pani TESCO bardzo prosimy o kupienie sobie za pieniazki meza w CASTORAMIE agregadu pradotworczego, bo tesknimy bardzo,

a i Pani taka abstynecja na dobre nie wyjdzie, bo co zrobic z taka kupa wolnego czasu.

Klikac bez pradu? - Lepiej nie bo synek jeszcze SMS wysle do taty, ze mama czas marnuje przed komputerem :D

Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa.

Dziękujemy.

PeterZ widzę że zaopatrywaliście się w Promixie i też jesteście zadowoleni :) Z tego co wiem to szykuje się filia w Dobrej, także niektórzy będą mieli bliżej.

Co do górala z krwi i kości Bodzia K to potwierdzam że to rzeczywiście baaaaardzo miły człowiek. Budował dom u mojej znajomej a na naszej budowie pomagał swojemu koledze, który porzebował więcej rąk do pracy przy wylewaniu stropu.

Gdybym stawiała drugi dom to na pewno wybrałabym do murowania ekipę p. Bogdana a do dachu tą ekipę co robiła u mnie :)

A tak w temacie: czy ktos korzysta lub zamierza korzystać z usług firmy budowlanej p. Walczaka?

Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa.

Dziękujemy.

PeterZ widzę że zaopatrywaliście się w Promixie i też jesteście zadowoleni :) Z tego co wiem to szykuje się filia w Dobrej, także niektórzy będą mieli bliżej.

Co do górala z krwi i kości Bodzia K to potwierdzam że to rzeczywiście baaaaardzo miły człowiek. Budował dom u mojej znajomej a na naszej budowie pomagał swojemu koledze, który porzebował więcej rąk do pracy przy wylewaniu stropu.

Gdybym stawiała drugi dom to na pewno wybrałabym do murowania ekipę p. Bogdana a do dachu tą ekipę co robiła u mnie :)

A tak w temacie: czy ktos korzysta lub zamierza korzystać z usług firmy budowlanej p. Walczaka?

Witam wiosennie :D :lol: :lol:

Jak to mówią - lepiej późno niż wcale - w miarę postępu prac budowlanych zebraliśmy nie tylko doświadczenie .. ale również wyrobiliśmy sobie opinie na temat firm przechodzących przez naszą budowę .. i oczywiście chcemy podzielić się naszymi spostrzeżeniami z Wami. Jako, że dodawanie komentarzy na raty mogło by zdominować czas wolny Klausa 8) postanowiłem wysłać zbiorcze zestawienie ..

Też się właśnie dowiedziałem że Promix otwiera filię w Dobrej – i bardzo się z tego cieszę - mam już tam szlaki przetarte i swoje rabaty .. a z oferty hurtowni budowlanej jeszcze niejednokrotnie będę korzystał.

Co do firmy budowlanej p. Walczaka mogę powiedzieć na priva pod warunkiem że to ten : http://www.bud-walczak.pl/

Pozdrawiam, Piotr

Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody

Nawet nie szukałem

Jedna oferta była 3800

druga recomended by wodociagi 3700

Teraz czekam aż grunt odtaje.

http://www.alegratka.pl

pod zachodniopomorskim w dziale budowa oglasza sie firma ze robiprzylacza gazowei wodociagowe ,wystawia faktury itd

jak bys mial ochote to zajrzyj ale co to za firma to nie mam pojecia

Też się właśnie dowiedziałem że Promix otwiera filię w Dobrej – i bardzo się z tego cieszę - mam już tam szlaki przetarte i swoje rabaty .. a z oferty hurtowni budowlanej jeszcze niejednokrotnie będę korzystał.

ja też nie narzekam na rabaty :D i mam nadzieję że w tym sezonie budowlanym współpraca też będzie poprawnie przebiagała :D

Co do firmy budowlanej p. Walczaka mogę powiedzieć na priva pod warunkiem że to ten : http://www.bud-walczak.pl/

Nie jestem pewna czy to ten sam ale wszystko na to wskazuje.

W sumie nie szukam opinii o tej firmie bo mam już wyrobioną :roll: chciałam jedynie ostrzec innych

hej jestem świeży na tym forum.... kupiłem działeczkę na bukowie no i wybrałem projekt plejada . Chcialem się zapytać gdzie i u kogo najkorzystniej dokonać adaptacji takiego projektu i jakie ewentualnie są koszta,,,

pozdr i dzieki za pomoc

Witaj Marek

Zobacz na liste szczecinska

Jaka plejade zakupiles bo projekt jest swietny sama o nim mysle ale sie jeszcze nie buduje