Sylwia B 15.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Wesołych wišt http://img.123greetings.com/thumbs/eapr_easter_happy/8869-002-02-1027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 16.04.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Wszystkim szczecińskim budującym życzymy Radosnych Świąt Wielkanocnych, pięknej budowlanej pogody, niskich cen w hurtowniach, dobrych wykonawcow i coraz blizszego terminu zamieszkania w DOMU. Tym, ktorzy mają szczęscie juz mieszkac pięknych wioesennych ogrodów. ulanka i PeterZ prawie z Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 16.04.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Niech zające i barany pospełniają Wasze plany.Święta to jest czas wyżerki, porzućcie więc Swe rozterki.Niech to bedzie czas uroczy, życze miłej Wielkanocy. Tylko troche wiecęj słoneczka by się zdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarinia 16.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Spokojnych i radosnych swiat wielkanocnych w gronie najblizszych dla wszystkich budujacych ,planujacych budowe i tych co juz wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jak tam sadełka się zawiązały? Ile kalorii można zrzucić pukając w klawiaturę Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 16.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich i życze wesołych Wielkanocnych świąt Jestem tu nowy wiec mam do Państawa pare pytań. Mam okazje zbudowac dom,i potrzebna jest mi fachowa rada od osób które sie buduja lub pobudowały, bo na budowaniu znam sie jak na lataniu. Pierwsze pytanie to co myslicie o tym projekcie: http://www.domfort.pl/projekt.php?id=212&opcja=opis&nazwa_projektu=ROSA niestety domy parterowe nie za bardzo wchodza w rachube z powody małej działki okolo 700m2 25x28m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 W związku z tym,że trochę nas mało ze względu na święta to pozwolę sobie powitać na forum Projekt w sumie fajny. Tylko ten hol 14m na piętrze trochę nie wykorzystany. Na małej działce te kolumny przy wejściu do domu mogą trochę przytłaczać. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 A gdzie budujesz? Rob 1972 (Robert lat 34?) Mój ma 35 od wczoraj Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 16.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Buduje to narazie za mocne słowo ,wszystko jest na etapie notariusz i tak dalej,co do miejsca to jest to dzialka na Skandynawskiej/Warszewo ,ale mam juz tylko tydzien na wybranie projektu wiek i imię sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 My też jeszcze nie wybraliśmy ostatecznie. Skandynawska jest na Warszewie? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 16.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Równoległa do Szwedzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 A jak ci się podoba ten projekt http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=267&IdKolekcji= Prosty, prawie nie ma holi. Tylko garaż trzeba dobudować. Zastanawiałam się nad tym ale w związku z tym, że mam trochę większą działkę to może zdecyduję się na parterowy. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dlaczego masz tydzień na wybranie projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 16.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Wnętrze maksymalnie wykorzystane,prosty dach zmniejszy koszty, czy garaz ma byc wolnostojący?? Ja mam jeszcze 1 projekt który mi sie podoba: http://www.gmistudio.pl/projekt_lilia.html#ELEWACJE dach bym zrobil na szaro,a kolor elewacji w stylu skandynawskim tylko moja kobietka stwierdzila ze pokoje to klitki i garaz jest za bardzo wysunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam świątecznie!! Tak się najadłam, że aż mi się ruszać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich i życze wesołych Wielkanocnych świąt Jestem tu nowy wiec mam do Państawa pare pytań. Mam okazje zbudowac dom,i potrzebna jest mi fachowa rada od osób które sie buduja lub pobudowały, bo na budowaniu znam sie jak na lataniu. Pierwsze pytanie to co myslicie o tym projekcie: http://www.domfort.pl/projekt.php?id=212&opcja=opis&nazwa_projektu=ROSA niestety domy parterowe nie za bardzo wchodza w rachube z powody małej działki okolo 700m2 25x28m WITAJ Widzę że coraz więcej tu Robertów i nawet rówieśników mojego męża Ten projekt mi się bardziej podoba od tego drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Wnętrze maksymalnie wykorzystane,prosty dach zmniejszy koszty, czy garaz ma byc wolnostojący?? Ja mam jeszcze 1 projekt który mi sie podoba: http://www.gmistudio.pl/projekt_lilia.html#ELEWACJE dach bym zrobil na szaro,a kolor elewacji w stylu skandynawskim tylko moja kobietka stwierdzila ze pokoje to klitki i garaz jest za bardzo wysunięty Faktycznie kobitka ma rację (pozdrawiam) hol, korytarz, przedsionek ponad 22m. Przydało by się trochę dodać metrów do pokoju dziennego. Ja sama nie mogę się zdecydować to was rozumiem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jedyne co to nie za bardzo lubię otwartych kuchni, może dlatego ze jak coś pichcę to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Twój Dzióbek też Robert. Ile ma lat? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.04.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jutro imieniny Robertów, przynajmniej mojego Jedyne co mogłam to wysłać emaila Ale wynagrodzę jak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts