maksiu 16.02.2004 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 MamaTA i Tatuj: co do wyjazdu do warszawy to musisz pogadać z dziewczynami, Ivette, Teską, Joasia Jasia lub SP, bo one jada w sobote rano, ja natomiast wybieram sie tam o dzień wcześniejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.02.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 witam wszystkich poniedziałkowo. weekend przeszedł walentynkowo. w sobotę to i nawet wybrałam się z małżonkiem trochę pogibać się w rytm muzyki. były konkursy. jeden wygraliśmy i mam nowe lusteko + szczotkę do włosów. wychodzi na to, że któreś z nas musi te włosy w końcu zapuścić, bo jak narazie nie ma co czesać na budowie tynki schną powoli. ktoś wie ile te tynki będą wysychać? mieli mi założyć klamki w oknach i drzwiach i co? i nic ktoś je podpieprzył z magazynu i muszą ściągnąć nowe Didi - ja też chcę namiar na ziemię pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.02.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 No to można zaczynać.Teka a ty byłaś w kinie, taka chora. Ja niestety nie zdołałam kupić biletów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.02.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Bikosa, no i co będzie z okienkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.02.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witajcie wszyscy. Jak widzę wszyscy dziś bardzo zadowoleni, czego zyczę na cały tydzień Teska ja była na "nigdy w życiu", jeśli czytałaś książkę, to film odbiega trochę od książki. Ale ogólnie, miły, przyjemny, do śmiechu! No i o budowaniu domu patrzyłam na kolory ścian, kominek, okna.......... no i miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 witam wszystkich po weekendzie u mnie na razie cisza przed burzą bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witam! A mnie od rana wlepili mandat tam, gdzie nie ma strefy! Wkurzyłam się i poleciałam złożyć reklamację i pouczyłam zblazowanego pana od reklamacji, żeby pouczył swoich inspektorów, gdzie w Szczecinie jest strefa płatnego parkowania, bo nie będę codziennie z ranka do niego przylatywała. Mamata i Tatuj - jedziemy w sobotę IC o 5.40 - ale bilety trzeba zarezerwować wcześniej, bo są miejscówki. A tak w ogóle to miłego dnia, chociaż jak powiedziała moja 4-letnia Julia: jesce bym chętnie została jeden dzień w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 16.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Melduję się w poniedziałek z pozdrowieniami for YOU Od połowy tygodnia - będzie znów mrozić Teska-wczoraj próbowałem się dostać na 'Nigdy w życiu' - kolejki i brak biletów... Powiedzcie jakie piece macie w waszych kotłowniach!(sondaż)I kto wam instalował. Mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.02.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Stawiam się do odpowiedzi: Buderus Kocioł gazowy Classic U124, ze zbionikiem, modułem komunikacyjnym i pogodowym. A montuje mi Buderus p. K. Pańka Właśnie dziś mają przystąpić do montażu całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.02.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Teska nie znalazłam nigdzie wiadomości od ciebie. Jutro wszystko będę wiedziała, to dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 16.02.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Dzien Dobry Forum zamiast gazety porannej...nie ma to jak lekturka do kawki Pogoda śliczniutka ,zycze wszystkim milego i owocnego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.02.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witajcie poweekendowo. Biedny Jasiu był ze mną na filmie "Nigdy w życiu". Skupiał sie na detalach architektonicznych i obudowie kominka. Oczywiscie film odbiega o rzeczywistości wszędzie dyskretne reklamy produktów (viva, nokia, ceramika łazienkowa, kuchenne inoxy, etc.). Na moje pytanie, czy się odobał - odpowiedział- "oczwiście kochanie", na moje drążenie dlaczego mu się nie podobał - zaprzeczył i ponowił - "oczywiście, ze mi się podobał". A uśmiech miał wtedy taki ... zagadkowy jak psychiatra rozmawiający z pacjentem Maupa jedna. Opatrujemy rany psa, gościmy gości, przygotowujemy dzieci do szkoły - i tak minął weekend. Teraz tylko szykowanko do wyjazdu do stolicy Pozdrawiam PS. I mam piasek, żwirek (350 zl kamaz), trof i czarnoziem Oczywiscie dopiero załatwione - nie zwiezione. I kupę nasionek do ogródka La la laaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Mariusz - ja mam Buderusa GB112 - kondensacyjny z zasobnikiem 160 litrów - rozprowadzenie i podłączenia do kal;oryferów i podłogówki już gotowe - reszta na lato, tuż przed wprowadzką - robi firma na sama co u Teski i Joasi - Bitermo. Joasiu - a co to za sławny film? Bo ni cholery o nim nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.02.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 no nie bądźcie tacy i podajcie koszty tych c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 16.02.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witam wszystkich! Wycieczkę na film "Nigdy w życiu" szczerze polecam. Łatwy, lekki i przyjemny z bardzo dobrą obsadą. Super relaks po całotygodniowych trudach budowania. Czy możecie zdradzić co to za wyjazd do Warszawy? Zaintrygował mnie. Czyżby teraz spotkania grupy szczecińskiej odbywały się w stolicy? Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Czupurek - ja mam całość za 17 tys. - więcej szczegółów w moim dzienniku. Klaudia - do Wawy jedziemy na ogólnopolskie spotkanie For umowiczów Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 16.02.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witam serdecznie, Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z dachówką zarówno cementową, jak i ceramiczną firmy Nelskamp (Nibra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.02.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Czupurek - Bitermo - wykonawca inst. co i dostarczyciel kotła Viesmanna .Vitopend 100zasobnik Vitocell 150 L.Podkopanie gazu do domu, połączenie ze zrobioną przez nas podłogówką i wodą. 3 grzejniki = 10 tys.za podłogówkę na ok. 80 m2 - materiały ok 4-5 tys. (sama nie wiem - policzę kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 witajcie.... Ivette - to nie wiesz cio to za filmik??????? hihih Jasiu pewnie sie usmiechnie, ale ksiazka naprawde jest ok...wiec chce isc na ten film...ale słyszałam ze kiepsko z biletami... SP to mnie juz dopadło teraz na amen...byłam w aptece ...wyszłam z paką leków...nio moze sie wykuruje....do tej wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 czupurek bitermo....piec kondensacyjny vitodens 222 z wbudowanym zasobnikiem ( taka stojąca lodóweczka) pogodówka,plus komin systemowy 14 grzejników ( wielkich) w tym 2 drabinki podłaczenie skrzynki gazowej , przekopanie do budynku podłączenie i wymiana rury z woda - w całosci wyprowadzili do domu wykonanie ( poprawki) kanalizy, wody hmm dodotkowo niklowane zawory na grzejniki viessmanna zapłaciłam 19 tys tzn chciałby tyle dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts