EWAR 16.04.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witajcie!Jesteśmy za ,może w długi majowy wekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.04.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Proponuję zatem dzień 2 maja 2004 - niedziela Lista chętnych: 1. Roman + ?2. Ja + Mar353. Bikosa + Antoś + ?4. Maggie + ?5. Ewa + Daniel kto nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 17.04.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 czesc wszystkim Dawno mnie nie bylo na forum ale staralem sie sledzic wasze watki. Nie pisalem bo nie bylo o czym, ciagle czekajac na projektanta aby zakonczyl adaptacje. Przypomne, ze moja dzialka znajduje sie w Kurowie i wybrany dom to Babie lato (ten sam co buduje Bikosa). Jednak dzisiaj projektant nieoczekiwanie poinformowal mnie ze w czwarek czyli 15/04 dokumentacja dotarla do urzednikow w Policach i zaczelo sie odliczanie dni do otrzymania pozwolenia. Czy ktos moze zna jakies sposoby aby sledzic proces dojrzewania pozwolenia czy moze siedziec cicho i nie niepokoic urzednikow. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 17.04.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Marsov1= myśmy czekali 9mc w policach są porządne urzędniki powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 17.04.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 LINKA -ja z ewarem przywiozę trochę drzewa na ognisko, chyba będzie lipa same kobitki ,kierowcy na takim wyjezdzie wskazani kierowcy ,bo browara może być dużo -------------PO PIJALU NIE JEZDZIMY!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 17.04.2004 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 nikt nie łapie tematu ,,,,,,,,dobrej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.04.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Super pomysl.. ale niestety beze mnie mam wyjazd w tym terminie... zreszta uprzedze was odrazu... od 1 do 10 maja macie "wolną chatę", praojciec wyjeżdza i możecie chasac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.04.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 W ten weekend 1-3maja będziemy odprawiali egzorcyzmy u naszego synka. Tak więc w innym termini bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 18.04.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Witajcie w niedzielne popołudnie! W takim razie może zaczniemy od ustalenia terminu, a potem dopiero wybierzemy miejsce i zrobimy listę obecności ? Ciekawe jak długo nam to ustalanie zajmie czasu hihi... Przydałaby się ankieta, ale nie mam głowy dzisiaj do takich rzeczy pozdrawiam słoneczniehttp://www.roki52.friko.pl/Gif/Buzki/7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.04.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Witam wieczorkiem, a gdyby tak trzeci weekend maja, np. niedziela 16-go? Co Wy na to? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 18.04.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ewar- dzieki za reakcje ale nie byly to slowa otuchy. Mam jednak nadzieje ze Twoje doswiadczenia mnie omina. Co do miejsca spotkania sugerowalbym blizsze miejsce. Ogrod w Glinnej piekny teren ale troche za daleko a o kierowce trudno. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 18.04.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 witam! jeżeli mam być ,i drwienka na ognisko przywiezć,to ognicho należałoby zrobić w przediale od 26kwiecień do 08 maj pózniej wyjeżdzam pozdrowionka Daniel od Ewar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.04.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 witam wsiech poniedziałkowo najpierw budowlane: w domku od piątku mam WODĘ z taaaaaaaaakim ciśnieniem, że hej! Ivette - szkoda, że przed końcem pracy w piątek nie przeczytałam twojego info. cóż to, może w kolejnym, wskazanym przez ciebie terminie Imprezka - jestem za imprezką w plenerze. mam nadzieję, że uzgodnimy termin - pewnie nie obędzie się bez ankiety mnie termin "majówki" niestety nie odpowiada - jadę nad morze z familią (każdy inny pasuje) pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 19.04.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 marsov1,w sprawie pozwolenia na budowę proponuję dzwonić, jeździć, smęcić, przypominać, pytać, znowu dzwonić, itd. Nas mieli dosyć po trzech albo czterech tygodniach i załatwili wszystko, bylebyśmy się już odczepili.Pozdrawiam wszystkich.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.04.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Słuchajcie moja chata ma już dach. Teraz wygląda jak prawdziwy dom. Zdjęć wiechy narobiłam z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 19.04.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Witajcie, skoro podjęłam się trudu zrobienia listy na imprezę...to pozwólcie, że podsumuję dotychczasowe informacje: Maksiu praojciec - nieobecny od 1 do 10 maja Ewar - gotowi na imprezę w plenerze w terminie majowym Marsov - optuje za imprezą w lokalu, terminu nie podał Maggie - proponuje dzień 16.05 Bikosa - jest za plenerem ale nie w majowy weekend Roman - wyraził ochotę ale nie podał propozycji, bo daje pierwszeństwo kobietom Czupurek - plener jak najbardziej ale nie "majówka" S.P. - jak na razie przemilczała temat imprezy Poczekam na wszystkich, potem ewentualnie zrobię ankietę w klubie budujących, a może uda się bez takich szopek? Miłego Dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.04.2004 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Linka.. zapomnialas o sobie.. nie ma Ciebie na tej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 19.04.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Maksiu Drogi! Jak zwykle czuwasz Zrobiłam to celowo, bo nam o dziwo każdy termin odpowiada, nie szykują się żadne wyjazdy, a zwłaszcza w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 hej, S.P.: gratulacje z okazji dachu (nad głową)! . No, a gdzie te fotki? Linka: Termin 16 maja, to w zasadzie moja luźna propozycja. Może być też kiedy indziej, byle nie 8-9maja, bo mam komunię syna. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.04.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 No i Linka mnie przyłapała. Nie wypowiadałam się, bo prawdopodobnie wybędę gdzieś na 3 dni z latoroślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts