perm 29.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Gdzie mogę kupić blat meblowy i zlecić wycięcie otworów pod umywalki i nie czekać na to 3 tyg.? pozdrawiam A. Sotex, ul Zapadła, boczna od Kolumba, za myjnią tunelową. Obok myjnia samoobsługowa. Ceny przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 29.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Grupę, Mam do sprzedania kozę z rurami do komina. W sam raz na dogrzanie stanu surowego Gdzie mogę kupić blat meblowy i zlecić wycięcie otworów pod umywalki i nie czekać na to 3 tyg.? pozdrawiam A. Poroszę o szczegóły odnośnie kozy na priv. Co do blatów, to w Castoramie na Ku Słońcu widziałam że mają taki punkt gdzie na określony wymiar przycinają płyty meblowe, blaty itp. Nie wiem tylko czy również robią otwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Gdzie mogę kupić blat meblowy i zlecić wycięcie otworów pod umywalki i nie czekać na to 3 tyg.? pozdrawiam A. Sotex, ul Zapadła, boczna od Kolumba, za myjnią tunelową. Obok myjnia samoobsługowa. Ceny przyzwoite. dzięki, byłam tam, ale kolor, który nam pasuje-wycofali ... szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Grupę, Mam do sprzedania kozę z rurami do komina. W sam raz na dogrzanie stanu surowego Gdzie mogę kupić blat meblowy i zlecić wycięcie otworów pod umywalki i nie czekać na to 3 tyg.? pozdrawiam A. Poroszę o szczegóły odnośnie kozy na priv. Co do blatów, to w Castoramie na Ku Słońcu widziałam że mają taki punkt gdzie na określony wymiar przycinają płyty meblowe, blaty itp. Nie wiem tylko czy również robią otwory. robią i wycinają, tylko, że brzegów nie obrabiają... zostawiają taką "surowiznę". Można w sumie samemu takie listwy maskujące na gorąco żelazkiem przykleić, ale nie wierzę bym to dobrze zrobiła A. P.S. wysyłam info o kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Chciałabym mieć internet, w Dobrej... nie mam łącza telekom. na kablu, pozostaje radiowe lub satelitarne... możecie coś polecić w tej okolicy? A. My używamy iPlusa (tylko trzeba się liczyć z tym, że prędkość ma średnią), z Erą są problemy (nie ma zasięgu w każdej częsci Dobrej). Z tego co się orientowaliśmy to pozostaje jeszcze Global Connect, ale jest dość drogi przy aktywacji. A nie wiesz, jak "chodzi" ten Global? Korzystam z uprzejmości zaprzyjaźnionego iPlusa ale prędkość jest kiepska i z zasięgiem czasem źle-nie łapie łącza. Widziałam w Dobrej kartki z informacją o internecie, może to jakaś nowa propozycja, sprawdzę jeszcze i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Czy moglibyście polecic kogos kto robi kominki tradycyjne "otwarte", nie wkłady...... marzy mi się trazskający ogień i prostota wykonania. Aha.. i pochwalcie sie namiarami na dobrą firmę która zrobi mi schody drewniane... pozdr z niedżwiadka Właśnie jestem po montażu schodów dębowych firmy MARKOL z Piły. Polecam ze względu na jakość i cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 30.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A nie wiesz, jak "chodzi" ten Global? Korzystam z uprzejmości zaprzyjaźnionego iPlusa ale prędkość jest kiepska i z zasięgiem czasem źle-nie łapie łącza. Widziałam w Dobrej kartki z informacją o internecie, może to jakaś nowa propozycja, sprawdzę jeszcze i to. Jeśli masz na myśli firmę DobryNet czy tak jakoś (ewentualnie osiedlowa sieć internetowa) to daj sobie spokój. Mieli to sąsiedzi z Porcelanowej i okazało się, że właściciel to zwykły papudrak. Nie dość, że nie potrafił skonfigurować routera (dosłownie: nie potrafił) to net działa u niego różnie. Co więcej, to nie jedyne zajęcie kolesia i wszelkie awarie nie były usuwane nawet w ciągu 24h. Od miesiąca/dwóch sąsiad używa global connect i mówi, że jest o wiele wiele lepiej. A z tego co się orientowałem, przy podpisaniu umowy na czas dłuższy to nie są jakieś niebotyczne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A po czorta chcesz od wewnątrz po umywalką oklejać taki otwór okleiną, wystarczy posmarować tę powierzchnię silikonem i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A po czorta chcesz od wewnątrz po umywalką oklejać taki otwór okleiną, wystarczy posmarować tę powierzchnię silikonem i będzie git. a po zewnętrznej? Mam wiórki oglądać? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek73 30.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Pytanie czy ma ktoś może do oddania sprzedania, pożyczenia deski do szalowania w okolicy Dobrej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A nie wiesz, jak "chodzi" ten Global? Korzystam z uprzejmości zaprzyjaźnionego iPlusa ale prędkość jest kiepska i z zasięgiem czasem źle-nie łapie łącza. Widziałam w Dobrej kartki z informacją o internecie, może to jakaś nowa propozycja, sprawdzę jeszcze i to. Jeśli masz na myśli firmę DobryNet czy tak jakoś (ewentualnie osiedlowa sieć internetowa) to daj sobie spokój. Mieli to sąsiedzi z Porcelanowej i okazało się, że właściciel to zwykły papudrak. Nie dość, że nie potrafił skonfigurować routera (dosłownie: nie potrafił) to net działa u niego różnie. Co więcej, to nie jedyne zajęcie kolesia i wszelkie awarie nie były usuwane nawet w ciągu 24h. Od miesiąca/dwóch sąsiad używa global connect i mówi, że jest o wiele wiele lepiej. A z tego co się orientowałem, przy podpisaniu umowy na czas dłuższy to nie są jakieś niebotyczne pieniądze. to była firma grosznet...beznadzieja.Tę firmę przejęła Global...różne są opinie,ale te pozytywne przeważaja- maja opcje internet i telefon. Ja mam z firmy 2moorow...ODRADZAM porażka totalna, czekam az mi minie umowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 01.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzięki za ostrzeżenie i opinie. Chyba nie pozostaje mi nic innego niż Global... mimo wszystko wychodzi chyba najtaniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 01.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzięki za ostrzeżenie i opinie. Chyba nie pozostaje mi nic innego niż Global... mimo wszystko wychodzi chyba najtaniej....witam masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A po czorta chcesz od wewnątrz po umywalką oklejać taki otwór okleiną, wystarczy posmarować tę powierzchnię silikonem i będzie git. a po zewnętrznej? Mam wiórki oglądać? A. Ustosunkowałem się do oklejania wewnątrz, Zewnątrz to możesz sama albo mąż żelaskiem na gorąco. Do tego nie trzeba jakiś super umiejętności. Jeśli szukasz to w Policach na ul. tanowskiej robią takie rzeczy profesjonalnie , Studio mebli kuchennych "Twój Styl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 02.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Potrzebuje polbruku. Kto ma dobry jakosciowo? Kogo byscie polecili do ulozenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Potrzebuje polbruku. Kto ma dobry jakosciowo? Kogo byscie polecili do ulozenia? Witam mam położony bruk niemieckiej firmy LITHONPLUS .Kupiłem go w Dołujach od firmy Eurobrick 2. Bardzo estetyczny, mam ułożone 3 kolory. Niezmiennie polecam p.Kazia jako solidnego fachowca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 02.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A po czorta chcesz od wewnątrz po umywalką oklejać taki otwór okleiną, wystarczy posmarować tę powierzchnię silikonem i będzie git. a po zewnętrznej? Mam wiórki oglądać? A. Ustosunkowałem się do oklejania wewnątrz, Zewnątrz to możesz sama albo mąż żelaskiem na gorąco. Do tego nie trzeba jakiś super umiejętności. Jeśli szukasz to w Policach na ul. tanowskiej robią takie rzeczy profesjonalnie , Studio mebli kuchennych "Twój Styl" Dzięki za namiary na firmę. pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam po dłuższej nieobecności , czy znacie kogoś, kto mógłby doradzić/pośredniczyć w zakupie pianina? A może jakaś podpowiedź, gdzie szukać ofert - poza allegro i infoludkiem? Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 04.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam po dłuższej nieobecności , czy znacie kogoś, kto mógłby doradzić/pośredniczyć w zakupie pianina? A może jakaś podpowiedź, gdzie szukać ofert - poza allegro i infoludkiem? Pozdrawiam budujących może zapytaj w szkole muzycznej...powinien się ktoś chętny znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 04.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Potrzebuje polbruku. Kto ma dobry jakosciowo? Kogo byscie polecili do ulozenia? Witam mam położony bruk niemieckiej firmy LITHONPLUS .Kupiłem go w Dołujach od firmy Eurobrick 2. Bardzo estetyczny, mam ułożone 3 kolory. Niezmiennie polecam p.Kazia jako solidnego fachowca. Pozdrawiam Mam również położony bruk tej firmy na tarasach ziemnych. Wygląda nieźle, a jak się będzie sprawował, to się okaże, ponieważ położony jest niedawno. Robił p. Krzysztof K. Jest na liście. Sprawnie, szybko, cenowo może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts