Madzia 1976 08.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 slaw79 napisał: Mam na zbyciu plyty drogowe Kontakt prv Co to za płyty, jak wyglądają, skąd trzeba odebrac no i przede wszystkim jaki koszt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 08.01.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 slaw79 napisał: Mam na zbyciu plyty drogowe Kontakt prv Co to za płyty, jak wyglądają, skąd trzeba odebrac no i przede wszystkim jaki koszt????masz prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 08.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 slaw79 napisał: Mam na zbyciu plyty drogowe Kontakt prv Co to za płyty, jak wyglądają, skąd trzeba odebrac no i przede wszystkim jaki koszt????masz prv No własnie niestety nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 08.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 slaw79 napisał: Mam na zbyciu plyty drogowe Kontakt prv Co to za płyty, jak wyglądają, skąd trzeba odebrac no i przede wszystkim jaki koszt????masz prv No własnie niestety nic nie dostałam zobacz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 08.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie wiem co sie dzieje ale nadal nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 08.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie wiem co sie dzieje ale nadal nic nie ma raz plyty leza na ul.Basniowej tj os.Bukowo od ul.Ogrodniczej jadac w strone Polic na Szose Polska plyty sa do uzytku monza je obejzec mam ich chyba 4-5 ,chociaz troche betoniarek po nich przejechalo dokadamy sie co i jak za ile przy jesli sie zdecydujesz, do zabrania od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 08.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam jesteśmy na etapie wykonczenia domu i moje pytanie brzmi gdzie kupować glazure i terakote, co polecacie? Chodzi mi tez o zaprojektowanie lazienek. Na razie byłam w Bokaro, Hyper Glazurze i Carmen i do tej pory Bokaro najlepiej wypadło, ale nie maja plytek włoskich i nie wiem gdzie jeszcze uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 08.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Na Santockiej jest Salon MAk - tak na roku jest wjazd na parking. Mają projektantke p. Magde. Dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 08.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Gdzie robiliscie instalacje deszczowa (odprowadzenia z rynien + zbiornik szczelny lub rozsaczajacy) i jakie koszta ? Fantom Jeżeli chodzi Ci o to kto wykonuje takie instalacje to moge Ci polecić solidną ekipę, a materiał to w eco-armaturze. Ja tez poproszę wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 08.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam jesteśmy na etapie wykonczenia domu i moje pytanie brzmi gdzie kupować glazure i terakote, co polecacie? Chodzi mi tez o zaprojektowanie lazienek. Na razie byłam w Bokaro, Hyper Glazurze i Carmen i do tej pory Bokaro najlepiej wypadło, ale nie maja plytek włoskich i nie wiem gdzie jeszcze uderzyć Ja prawie wszystkie płytki kupiłam przez internet. Jest dużo, dużo taniej - na samej łazience ok. 10 m2 zaoszczędziłam ponad 1000,-. Pochodziłam po sklepach, pooglądałam, poczytałam na forum dział "wnętrza", przekopałam net i kupiłam. Te bardziej popularne były po 3-4 dniach, a na hiszpańskie czekałam 2 tyg. (to tak jak w Carmen). Na Santockiej jest Mak, na Świerczewskiej Ceramik (z dużą ofertą hiszpańskich i włoskich płytek), dalej naprzeciwko Hipera jest Kerkopol (to hurtownia i mogą ściągnąć prawie wszystko po niższych cenach). I jeszcze na Nowoeuropejskiej mignął mi jakiś sklep - jadąc od strony Redy na Gumieńce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Na nowoeuropejskiej jest wybór.....ale łaska z transportem. Altager....bo ja pw napisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 08.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 będę szukać w takim razie, najgorsze jest to, że zupełnie nie mam zmysłu "widzenia przestrzennego" i największy problem mam z ułożeniem płytek w danym porządku. Poza tym mamy nie fajne doświadczenia z przesyłkami kurierskimi więc wolałabym uniknąć (mimo korzyści) zakupów internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kp47 08.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam jesteśmy na etapie wykonczenia domu i moje pytanie brzmi gdzie kupować glazure i terakote, co polecacie? Chodzi mi tez o zaprojektowanie lazienek. Na razie byłam w Bokaro, Hyper Glazurze i Carmen i do tej pory Bokaro najlepiej wypadło, ale nie maja plytek włoskich i nie wiem gdzie jeszcze uderzyć Na Heyki masz Opoczno z projektantem. Mają tam też płytki innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 08.01.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Altager....bo ja pw napisałam.... przeczytane i odpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam Mam do sprzedania agregat prądotwórczy kupiony 10.2009 gwarancja 24miesiące (faktura + Karta gwarancyjna). Kupiłem go jako drugi gdyż pod koniec budowy zepsuł mi się mój pierwszy agregat - czyli pracował około 1 miesiąca. Moc agregatu 2000W szczytowa 2400W. Kosztował mnie prawie 900zł sprzedam za 499zł . Idealny jest w przypadku zaniku prądu można podpiąć kominek z płaszczem wodnym i inne urządzenia - polecam. Jakiej firmy jest to agregat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 09.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam Mam do sprzedania agregat prądotwórczy kupiony 10.2009 gwarancja 24miesiące (faktura + Karta gwarancyjna). Kupiłem go jako drugi gdyż pod koniec budowy zepsuł mi się mój pierwszy agregat - czyli pracował około 1 miesiąca. Moc agregatu 2000W szczytowa 2400W. Kosztował mnie prawie 900zł sprzedam za 499zł . Idealny jest w przypadku zaniku prądu można podpiąć kominek z płaszczem wodnym i inne urządzenia - polecam. Jakiej firmy jest to agregat ? Kinzo - Toya. Kupiony w Selgrosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalisttet 09.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 witam .gdyby był ktoś zainteresowany dobra sprawdzona grupa dekarzy to mogę podac ich namiary.są naprawde dobrzy i cenowo konkurencyjni.Polecam z czystym sumieniem. Ja poproszę. Może się przydadzą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalisttet 09.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Uważam że u Ciebie ze względu na mniej połaciówek i dach dwu spadowy mniejszy o 50m, gdzie nie trzeba docinać dachówek skrajnych...mogłoby być taniej. Ale nie jestem fachowcem więc ciężko mi oceniać, pozatym skoro robili by obie roboty, to chyba jakiś upust powinien być co nie? Targuj się Dzięki za odpowiedzi- tak przypuszczałem, jak zwykle nie jest prosto oszacować. Targować oczywiście się będę także myśle że przynajmniej 1 k zleci, ale za wybraniem tej ekipy przemawia jeszcze jeden ważny argument jak wybudują sami cały SSZ to w przypadku błędów nie będzie zganiania jeden na drugiego tak jak w przypadku dwóch ekip. Można wiedzieć, ile będzie kosztował SSZ Pana domu? Chodzi mi o robociznę. I przy jakiej powierzchni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejmar 09.01.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Na wlasnej dzialce?? bo jesli tak to u mnie jakies 20 m kosztowalo z robocizna 1000 zl i w tym koparka hmmm, wode, prad i kanalize robilem sam do budynku ale z tego co wiem to gaz musi byc wykonywany/ odebrany przez osobe z uprawnieniami... ja mam 60metrow.....(na wlasnej dzialce). jak to zrobiles? masz jakis namiar? pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubert w Lubczyku 10.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Można wiedzieć, ile będzie kosztował SSZ Pana domu? Chodzi mi o robociznę. I przy jakiej powierzchni. Pozdrawiam Powierzchnia ok 190 z garażem: mury robocizna 45, dach na tą chwilę mam wycene tak jak pisałem 22,5 k ale myślę, że ok 20. Dach dwuspadowy powierzchnia 247 mkw. pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts