bodekku 04.02.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 mi wystarczły 3! jestem słodki z natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.02.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam! pączki............uuuuuuuuuuuu..........ciężko dziś!ale najbardziej smakowały mi te z czekoladą mniam!(były też z: marmoladą, z różą, z ajerkoniakiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Tylko dwa, ale to i tak za dużo w świetle ścisłej diety jaką zamierzałam wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2005 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ja dzis bez pączków... w końcu tłusty czwartek byl wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 04.02.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam Miłej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.02.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Olka, jaki miły kwiatek się pojawił. Aż się chce tej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 04.02.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Dzień dobry piątkowo wszystkim!!! Kompletnie zaspana wlazłam na wagę jak co dzień i..... wymiotło mnie z łazienki w tempie super expres!!!! To horror jakis jest ! Raptem 3 paczusie i 2 kilo do przodu! Nie zgadzam się!! No dobra, może nie trzy a troche więcej tych pączusi (czy pączusiów??), ale żeby zaraz taka kara?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 04.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Cześć wszystkim po długiej nieobecności Wywiało mnie służbowo do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 och już piątek dzień dobry wszystkim dobrze że ten tłusty czwartek sie skończyłżołądek na słodkie patrzeć nie możeala nic to za rok zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.02.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Oj rozleniwiły te wczorajsze pączusie grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich! zgroza - JA NIE ZJADŁAM ZADNEGO!!!! pilnowałam się, ale chęci też nie miałam... jestem zasypana pracą po tej BUDMIE, oferty, oferty i jeszcze raz oferty... jutro przyjeżdża gościu z banku w celu sprawdzenia, co wykonaliśmy!!! niestety będzie ten co ostatnio! ciekawe co tym razem ustali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 04.02.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 czas na wyszukiwanie ekipy , która wraz z wiosną wystrtuje do budowy naszego domku.Zależy mi na sugestiach, każdych a szczególnie tych dotyczących wyceny prac, i to w naszym rejonie zachodniopomorskim, może są w tym temacie jakieś świeże wątki już obecne... proszę o namiary..POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.02.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witajcie pod koniec tygodnia, Pytanko do Jolly: Jak tam twoje tynki? Kurcze, jak tak sobie policzyłam, to trochę sie przejechałam na swoich, wiec tym bardziej czekam na wieści z placu boju, może reszte zrobię twoja metoda (tudziez ekipą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam Co za temat o pączkach, to ja sie tez pochwale, wczoraj 7 Dzisiaj jeden, - też się nie liczy. W tamtym roku dałem rade 12 a w tym nie wiem co tak cienko Jolly taka zajęta po targach?? czy aby napewno ofertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Odpowiedź do Delfa - kurczę, ale ja z tynkami ruszę pod koniec lutego!!!dlatego, że muszę częściowo dokończyć elektrykę, wodę te pacany jeszcze muszą zrobić itd. potrwa to gdzieś ze 3 tygodnie!!! ale jak ci nie spieszno, to może poczekasz i zobaczysz efekty...centalne mam położone - wygląda dobrze - guzdrali się ale zrobili porządnie, i wodę położą mi za 400 zeta (robocizna) więc nie opyla mi się samej tego robić... szczelność centralnego sprawdzają jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 życzę wszystkim miłego weekendu pa do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2005 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Uff jak dobrze ze juz weekend za pasem.. ciezki ten tydzien jakism. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich weekendowo! Grzegorz R - jak coś to wiesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.02.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 No pora chyba zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.02.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam co tu tak pusto dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts