bedi 14.06.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich po przerwie. GrzegorzR Ja mam Junkersa kondensacyjnego i bardzo polecam, dziala juz ponad rok bez zadnego problemu. W/g mnie w kotlach to lepiej sie trzymac sprawdzonych marek, a nie jakis wynalazkow. Teska mozesz zdradzic po ile masz ten humus i dac jakies namiary na priva, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pomozcie prosze.. Moim marzeniem jest wybudowanie kilkunastu szeregowcow ,a pozniej ich sprzedaz.Prosze mi powiedziec ,czy taki zwykly szary czlowiek moze spelnic swoje marzenia ? I w jaki sposob. Dodam ,ze chcialabym zatrudnic firme budowlana,ktora zna sie na budowie .Mam gotowy projekt domkow,projekt zagospodarowania terenu Pewnie że może i to w bardzo prosty sposób, Wystarczy mieć odpowiednią ilość gotówki i tyle. No i załatwione wszystkie sprawy papierkowe. A moim marzeniem jest kupić narazie ładną i niedrogą działkę. Czy taki zwykły szary człowiek jak ja może spełnic swoje marzenie ? i w jaki sposób. Na mój gust to pytanie powyzej to chyba jakaś ściema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Potrzebuję informacji gdzie można kupić ładną no i oczywiście niedrogą siatkę na ogrodzenie H=1,5 m. potrzebuje około 55m. Coś wi się zdaje że ostatnio jakoś ten temat był wałkowany na grupie . Będe wdzięczny za namiarki na hurtownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Iwonka, GrzegorzRja napisałem, że ostatnio wiele słyszę dobrego o tych kotłach (w sensie, że od różnych osób), a nie że mój wykonawca chwali swój kocioł, bo to jest oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 agniesia, monka jak tak mozna, czerwiec a wy w skarpetkach i podwojnej koldrze? A Wasi panowie to gdzie na wczasach? w robocie, ktos musi na opal zarobic monka, my mamy wspolne łożko, ale koldre to kazdy ma swoja a co. u nas tez kazdy ma swoja i przynajmniej nie ma problemu, ze jak z jednej pociagniesz to z drugiej gola pupa, pierwszy zakup to byla koldra 2,2x2, ale i tak za waska Maro - ciagle szukasz? patrze na ten podpis u Ciebie i mysle, ze jestes bardzo cierpliwy Teska - wyslalam zapytanie na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.06.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 witam wszystkich środkowono i znowu pogoda do luftu Maro74 - parę osób (napewno Teska, Didi, Ja) kupowałyśmy w karo koło nomi ocynkowaną i powlekaną pcv tel. 464-47-53 (niestety od 10-tej) wieści z mojego frontu - po dłuzszym oczekiwaniu i paru hockach, zaczęła się u mnie układać kostka przed chatą. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maro ja kuppowałam siatke w hurtowni na chopina.Baekerta. Niestety nie znam tel. Moj sasiad wczoraj kupił i stwierdził ze tam najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich u mnie kopią, kopią..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 15.06.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich, u mnie dziś zalewamy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.06.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maro74 - sorki za wprowadzenie w błąd, dobrze że Teska wyprostowała. Teska - co ci kopią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Dzięki za namiary na siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maro - ciagle szukasz? patrze na ten podpis u Ciebie i mysle, ze jestes bardzo cierpliwy Jestem niecierpliwy ale co zrobić jak narazie jeszce nic co byy mi pasowało nie trafiłem zawsze jest coś albo kosmiczna cena albo działka ogólnie do bani. Jak wcześniej napisałem ta w Trzebieży jest bardzo ładna jak teraz ją wyrównali to widać w całej okazałości ale jeden minus to ten sąsiad za płotem co tak namiętnie całymi dniami przecina piłą spalinową te kołki do kominka. Ale tym to się już będzie martwił ten co kupił . Ja czekam teraz na info kiedy gmina puści na przetarg działki u nas "za wiaduktem" Dzisiaj koleżanka żony ma się dowiedzieć czy coś już wiadmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maro, w Trzebiezy to kazdy prawie ma, kazdy cos piluje, naprawia, rabie drewno, puka stuka, wole odglosy pracy niz to co mam obecnie: pijacy o kazdej porze dnia i nocy, piski tramwajow, zwierzaki meczone w upale na trzecim pietrze od strony poludniowej, sikanie w klatce lub w zywoplot przed klatka - towarzysza temu zawsze jakies klotnie panow o glosie himilsbacha Pila to poezja, przyjemnosc dla uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariadna 15.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ariadna napisał: Pomozcie prosze.. Moim marzeniem jest wybudowanie kilkunastu szeregowcow ,a pozniej ich sprzedaz.Prosze mi powiedziec ,czy taki zwykly szary czlowiek moze spelnic swoje marzenia ? I w jaki sposob. Dodam ,ze chcialabym zatrudnic firme budowlana,ktora zna sie na budowie .Mam gotowy projekt domkow,projekt zagospodarowania terenu Pewnie że może i to w bardzo prosty sposób, Wystarczy mieć odpowiednią ilość gotówki i tyle. No i załatwione wszystkie sprawy papierkowe. A moim marzeniem jest kupić narazie ładną i niedrogą działkę. Czy taki zwykły szary człowiek jak ja może spełnic swoje marzenie ? i w jaki sposób. Na mój gust to pytanie powyzej to chyba jakaś ściema. _________________ Narazie szukam działki. Zadna sciema kolego.Nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac.Dlatego prosilam na forum o pomoc.Nie widze w tym nic smiesznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam! Ariadna najpierw musisz się dowiedzieć czy na gruncie jaki posiadasz możesz postawić domy szeregowe, to zależy od zapisu z planie zagospodarowania przestrzennego. Potem czeka cię cała papierologia która trochę trwa. Jeżeli masz projekt to konieczna jest adaptacja, potem warunki od dostawców mediów, uzgodnienia - ZUD. Jak juz masz wszystko to możesz złożyć wnisek o pozwolenie na budowę. To tak w wielkim skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Pozdrowienia dla całej grupy z Białegostoku, mam nadzieję, że w Szczecinie pogoda jest przynajmniej taka jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witojcie, hej! Ariadna ściema, czy nie, odpowiedzieć moge Moim zdaniem, największym problemem i kluczowa sprawą będzie wybór ekipy. Przy takich ilościach materiału, ewentualne oszustwa i kradzieże będą bardziej opłacalne dla ekipy, a trudniej zauważalne dla ciebie - niestety. Problem może rozwiązać nadzór inwestorski, ale to = dodatkowe koszty. Z drugiej strony, większa ilość materiałów, to lepsze ceny. Obok mnie buduje się właśnie taki szeregowiec - z moich obserwacji wynika, że 75% materiałów, to prefabrykaty betonowe: przyjeżdżały całe schody, całę podbitki, całe ściany itp, itd. Normalnie w domu nikt by sobie tak nie zrobił, ale developerstwo rządzi się swoimi prawami, niestety. Gratuluję oryginalnego marzenia - oby się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.06.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ta firma z Chopina (siatki ogrodzeniowe), to Teleport 2000. Czupurek, jakie kostki dajesz na podjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariadna 15.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 monka delf serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maro, w Trzebiezy to kazdy prawie ma, kazdy cos piluje, naprawia, rabie drewno, puka stuka, wole odglosy pracy niz to co mam obecnie: pijacy o kazdej porze dnia i nocy, piski tramwajow, zwierzaki meczone w upale na trzecim pietrze od strony poludniowej, sikanie w klatce lub w zywoplot przed klatka - towarzysza temu zawsze jakies klotnie panow o glosie himilsbacha Pila to poezja, przyjemnosc dla uszu Ja też po stokroć wolę już tę piłę niż to o czym piszesz ale kurcze prawie trzy tygodnie robiłem tam u p Heńka P. i tak dzień w dzień gościu tą piłą warczał, to ja dziękuję wyjść sobie na tarasik dla relaksu a tu za płotem "człowiek piła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts