Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

hahah no żeby nie było.....melduję sie środkowo!!!!

wczoraj posadziłam tylko 10 tujek :cry: zaczęłam wieczorkiem, bo wczesniej to miałam sasiedzkie odwiedzinki...a pozniej to mało komary mnie nie zjadły...wiec uciekłam... :cry: dzis ciag dalszy tujek :cry: o jej...

za to dzis zakupiłam kg trawki, tak na dosianie. Bo jednak trzeba bedzie :cry:

Iwonka

beda robic Ci od Ciebie??? czy Bolek?? A tak ogolnie to dobrze ze małż dał się przekonać... :lol: :lol:

Teska,

Ci moi, bo przecież Bolek jest bardzo zajęty a po zatym Ci mi dali lepszą cene. Niewiem jak to z jakością będzie, ale zapowiem im, że tynki mają być jak dupcia niemowlaka bo inaczej to kiepsko będzie. :D

Garaż mi juz wcześniej tynkowali i nawet im wyszło.

pozdrowionka dla wszystkich

Witajcie

Nie mam czasu nic ostatnio pisać ale wykonawcy zaskakują mnie tempem prac i musze im na czas materiały dostarczać a to nie takie łatwe jak się nie chce przepłacić. W sumie to dobre chłopaki tylko na początku robą jakieś dziwne wrażenie ale z czasem idzie sie przyzywczaić i spuszczać to co mówią. Dzisiaj ścianki idą w górę więc tempo niezłe uważam. Mam problem z solbetem więc sprawdziły się niektórych przypuszczenia że lepiej jednak rurkę ale cóż każdy się uczy na błędach. Dachówka wybrana, antracyt robena. Projektantka tak nam zmieniła wnętrze że jest nie do poznania.

Iwonka chętnie podjade zobaczyć jak tynki wyglądają i ewentualnie pogadać z twoimi wykonawcami.

Ogłoszenie:

Jolly i Ja będziemy robili oczyszczalnie przydomową, jak ktoś jeszcze też jest na tym etapie to proszę o kontakt, wynegocjujemy razem dobry rabat

Witajcie

Iwonka chętnie podjade zobaczyć jak tynki wyglądają i ewentualnie pogadać z twoimi wykonawcami.

Ogłoszenie:

Jolly i Ja będziemy robili oczyszczalnie przydomową, jak ktoś jeszcze też jest na tym etapie to proszę o kontakt, wynegocjujemy razem dobry rabat

Paweł_ i Jolly

zanim coś zrobicie z oczyszczalnią to przemyśl czy warto się spieszyć.

Z moich informacji wynika, że jakiś miesiąc temu ruszyła budowa (gmina podpisała umowę z wykonawcą) kanalizy i np. u mnie w Rurzycy mają być w przyszłym roku w czerwcu, więc jak idą z Twojej strony, to możesz mieć jeszcze szybciej. Ja juz nawet nie dostanę pozwolenia na oczyszczalnię tylko w gre wchodzi szambo. Ale jeżeli tak faktycznie jest z kanalizą to chyba warto poczekać (pod mostem nie śpię).

Co do tynków to sie jeszcze zmówimy najpierw stawiają mi ścianki działowe na poddaszu i dopiero wchodzą z tynkami.

pozdrowionka

dla Jolly od mojego męża :D

Witajcie!!!!

Żyję, żyję :D

Iwonka na priva

Jolly nie mijałaś wczoraj czasami autem służbowym na trasie Dąbie - Pucice dwóch spuchniętych rowerzystów - to bylismy my, ja i mąż :wink:

Jolly i Paweł dołączam do oczyszczalni, ja potrzebuje 3 tys. litrów

Paweł ciągle cie widzę wśró robotników, nawet słynną kose na aucie zauważyłam, może w końcu podejdę :D

witam piątkowo

wczoraj nie byłam - zrobiłam sobie wolne, a co!

Teska - z przodu to, ja mam narazie tylko trawkę i dwa drzewka: jodłę koreańską i wierzbę hakuro.

i tak zostanie do czasu dopóki pucu na elewacji nie zrobię, no ewentualnie przy śmietniku brzózkę i jarzębinkę posadzę

a świeżo posadzona trawkaa mi rośnie, oj rośnie. już ma ok 2 cm :p

miłego dnia wszystkim życzę