Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Na bezrzeczu po 60pln?? Gdzie to jest?? pod linią wysokiego napięcia czy jak?? tam są zawsze drogie działki.

Delfiku- hymmmmmm, do błógostanu to mi jeszcze sporo brakuje tym bardziej, ze moj Antoś od wtorku nic nie je w związku z infekcją żołądkowo- jelitową. no i mimo starań i nie panikowania to zaczynają mi nerwy puszczać :evil:

oj... :cry:

2)jeśli oczyszczalnia przydomowa, to czy na każdej działce można taką postawić, czy nie ma ograniczenia co do wielkości działki?

Uwaga, zachowaj ostrożność. Nie na każdej działce możesz zainstalować oczyszczalnię. Sprawdź poziom wód gruntowych i rodzaj gleby. Nie może być ilasta lub gliniasta bo nie będzie w stanie odebrać wody z oczyszczalni.

Musisz więc zrobić badanie geologiczne bo co Ci po pozwoleniu jak oczyszczalnia nie będzie działała.

moj Antoś od wtorku nic nie je w związku z infekcją żołądkowo- jelitową. no i mimo starań i nie panikowania to zaczynają mi nerwy puszczać :evil:

Ale płyny mu podajesz? Bo takiego szkraba bardzo łatwo jest odwodnić a to już jest niebezpieczne. Jeśli jest zagrożony odwodnieniem to trzeba mu podawać Gastrolit.

A w ogóle to na wirusy loklalizujące się w żołądku najlepsza jest Smecta.

moj Antoś od wtorku nic nie je w związku z infekcją żołądkowo- jelitową. no i mimo starań i nie panikowania to zaczynają mi nerwy puszczać :evil:

Ale płyny mu podajesz? Bo takiego szkraba bardzo łatwo jest odwodnić a to już jest niebezpieczne. Jeśli jest zagrożony odwodnieniem to trzeba mu podawać Gastrolit.

A w ogóle to na wirusy loklalizujące się w żołądku najlepsza jest Smecta.

:D :D :D ciekawie to zabrzmiało Klausie.. zważywszy że osoba której podpowiadasz co robić skończyła medycyne :D :D :D