delf 22.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Z tym nigdy nie ma żartów - dzieciaki, to specyficzne stworzenia Dbaj o siebie, dużo zdrówka dla Antka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 22.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Bikosa A próbowałaś dać małemu herbatki z melisy? Jak moja córcia miała jakąś grypę żołądkową i nic nie mogła jeść pielęgniarka poradziłami, żebym dawało troszkę melisy- uspokaja i potem mały brzuszek szybciej przyswoi jedzenie U nas zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 martelia złóż wnipsek o warunki zabudowy a osobno złóż do gminy podanie o wyrażenie zdody na postawienie na działce szamba lub oczyszczalni. To tak jak warunki od dostawców mediów, gmina jest właścicielem wodociągów i kanalizy a Goleniów ma umowę na konserwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 bikosa współczuję i mam nadzieję że Antoś szybko wróci do formy. Dużo zdrówka dla Ciebie, Antosia i maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.07.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Witajcie U mnie strop już ułożony, zazbrojony, jeszcze tylko schody i koło wtorku zalewamy. Delf odezwij się do mnie w sprawie tej oczyszczalni, jeszcze mamy 2 opcje i czekamy z Jolly na wyceny. Juz jest dobrze a mysle ze będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Na bezrzeczu po 60pln?? Gdzie to jest?? pod linią wysokiego napięcia czy jak?? tam są zawsze drogie działki. Delfiku- hymmmmmm, do błógostanu to mi jeszcze sporo brakuje tym bardziej, ze moj Antoś od wtorku nic nie je w związku z infekcją żołądkowo- jelitową. no i mimo starań i nie panikowania to zaczynają mi nerwy puszczać oj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 czesc grupce dopiero mi sie wstało....no nic dzis dalej ogrodniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.07.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 2)jeśli oczyszczalnia przydomowa, to czy na każdej działce można taką postawić, czy nie ma ograniczenia co do wielkości działki? Uwaga, zachowaj ostrożność. Nie na każdej działce możesz zainstalować oczyszczalnię. Sprawdź poziom wód gruntowych i rodzaj gleby. Nie może być ilasta lub gliniasta bo nie będzie w stanie odebrać wody z oczyszczalni. Musisz więc zrobić badanie geologiczne bo co Ci po pozwoleniu jak oczyszczalnia nie będzie działała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 moj Antoś od wtorku nic nie je w związku z infekcją żołądkowo- jelitową. no i mimo starań i nie panikowania to zaczynają mi nerwy puszczać Ale płyny mu podajesz? Bo takiego szkraba bardzo łatwo jest odwodnić a to już jest niebezpieczne. Jeśli jest zagrożony odwodnieniem to trzeba mu podawać Gastrolit. A w ogóle to na wirusy loklalizujące się w żołądku najlepsza jest Smecta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 moj Antoś od wtorku nic nie je w związku z infekcją żołądkowo- jelitową. no i mimo starań i nie panikowania to zaczynają mi nerwy puszczać Ale płyny mu podajesz? Bo takiego szkraba bardzo łatwo jest odwodnić a to już jest niebezpieczne. Jeśli jest zagrożony odwodnieniem to trzeba mu podawać Gastrolit. A w ogóle to na wirusy loklalizujące się w żołądku najlepsza jest Smecta. :D ciekawie to zabrzmiało Klausie.. zważywszy że osoba której podpowiadasz co robić skończyła medycyne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.07.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 :D ciekawie to zabrzmiało Klausie.. zważywszy że osoba której podpowiadasz co robić skończyła medycyne :D Widzę, że kobieta ma problem to chciałem jej pomóc. Ona ma dyplom a ja mam doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 :D ciekawie to zabrzmiało Klausie.. zważywszy że osoba której podpowiadasz co robić skończyła medycyne :D Widzę, że kobieta ma problem to chciałem jej pomóc. Ona ma dyplom a ja mam doświadczenie. I chwała Ci za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Ufffffff i wiecha zdobyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.07.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Paweł odzywam się, nie wiem, jak bardzo mam sie odezwać, może dasz mi jakies namiary na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Dzięki wszystkim za słowa otuchy. Dziś już jest w miarę ok. Myślę, że do jutra to nawet apetyt wróci. W nagrodę upiekłam sobie pyszne drożdżowe - oj znów za dużo kg przybędzie Miłego wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 23.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Bikosa jak samopoczucie? Kiedy termin? Ja miałam pierwsze wyjście bez małej ale skończyło się szybkim powrotem bo nie chciała butli teraz nie chce zasnąć i cały czas siedzi na rękach u mamy coby nie uciekła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Kogóż widzą moje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 23.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 no cóż - mam czas jak mała śpi a ja nie mam siły na nadrabianie zaległości to trochę podczytuję grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 niedzielnie witam.... ech...ide do lozka...głowa mi pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.07.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts