agniesia 28.07.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ktos z grupy pisal o styropianie pod estakada na Gdanskiej, czy to byla firma Jarema? w strone wyspy Puckiej za CPnem? jesli tak to mozecie podac cene styropianu tam? chyba Czupurek pisalas o tym, ale glowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Agniesiu nie wiem czy o tą hurtownie chodzi ale to amo pisał: Budowniczy jest pod estakadą pomorską po prawej stronie ul. gdańskiej (jak się jedzie na lepszą czyli prawą stronę szczecina ale uważaj - trzeba się pilnować i targować A jakie masz ceny na styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam! No nie chyba przestanę rano włączać komputer. Znowu muszę czekać na resztę? Didi, ale z Ciebie to ranny ptaszek. O tej porze porzadni ludzie to śpią jeszcze hihi , chociaż ja tez miałam okres że rana doczekać nie moglam. Za to teraz jakos nie moge rano wstać. Pewnie jak juz będe miała swój tarasik to dopiero będę wstawać wraz ze wschodem słonca, bo wtedy kawa najlepiej smakuje. Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Didi, gdzieś tam poytalas o toi, toi. Wejdx na ich stronę a wszystkiego się dowiesz. Miesieczny abonament za wypozyczenie tego przybytku to okolo 200 zł, a wyproznienie (raz w tygodniu przyjezdzają to koszt około 60 zł). To tak orientacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Delf, a gdzie twój piękny emblemacik. Takie piękne jachty znikły. A może szykujesz nam jakąś niespoidzianke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 28.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam budujących i wykańczających się potrzebuję namiarów na solidnego i niedrogiego wykonawcę stanu surowego dla znajomego - budowa w okolicach Dobrej. Liczę na was bo mój się rozpuścił i żąda zbyt dużej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 28.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Oczywiście na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.07.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Iwonka Faktycznie znikneły nawet z albumu, musze więc znaleźć coś nowego pozdrowienia dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 delf a ja je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? :ceglany raczej realista.. nie trzeba wróżb zeby przewidziec pewne wydarzenia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.07.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Monka, chcesz o tym porozmawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no to cuda, panie, cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2005 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 O, jakis wysyp nowych inwestorów dzisiaj! Witaj, arti3, w Stargardzie, mówisz? To pewnie tym razem przybiegna tu Maksiu i Arcobaleno, tego drugiego dawno tu nie czytałam, ale maksiu tylko udaje, że go nie ma, a tak naprawdę, Wielkie Oko Praojca czuwa! Póki co, jakies szczegóły? Arcobaleno buduje wiec rzadko ją widać... a ruch u niej na budowie jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu a co do czujnego okna... na szczęście technika wspomaga :D atri3: jakies szczególiki odnosnie budowy?? pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Monka, chcesz o tym porozmawiać?? wszystko wróciło do normy już nie widzę jeju teraz będzie mi potrzebny okulista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Myślałam raczej o tym doktorze od głowy ale jak uważasz Buziaki i powodzenia. Wszystkim miłęgo dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Didi, gdzieś tam poytalas o toi, toi. Wejdx na ich stronę a wszystkiego się dowiesz. Miesieczny abonament za wypozyczenie tego przybytku to okolo 200 zł, a wyproznienie (raz w tygodniu przyjezdzają to koszt około 60 zł). To tak orientacyjnie. Już stoi! Satrgowałam na 150zł Dziś byłam przy Twojej budowie, ale jak zobaczyłam trzech facetów to odjechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Rozumiem Cię, każdy chce jak najszybciej mieć ten SWÓJ DOMEK. I żadne ludowe mądrości nie zmienią faktu, że jakby szybko nie szło to i tak zawsze jest za wolno!!!! A ja jako musiałem na moich troszke pokrzyczeć żeby się nie spieszyli bo materiałow nie zdšżyłem zwozić. Melduje że strop wczoraj zalany, schody też. Od jutra ciany poddasza i za tydzień więba . Mamy 8 dni do przodu według umowy. Ciekawe jak będzie dalej. Dlatego dziśnic się nie dzieje na Twojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 a co tym rzem się stało, ż nie istnieją posty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 witam urlopowo! prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? U nas hydraulika już właściwie zrobiona, elektryk kończy dzisiaj, w poniedziałek wchodzą tynkarze, zaraz potem wylewana będzie podłoga... Tysiąc pięćset pytań codziennie od fachowców, młode weszło w etap "mama, a dlacego?", działka za jasnego pioruna dalej nie chce sie sama opielić ( no sprzedam ją w końcu , jak bozie kocham), a tu nam sie jeszcze dodatkowo rodzinka powiększy. Wszystko fajnie, tylko jak to razem opanować??? Chyba muszę sie sklonować Teska, fachowca od posadzek wzięłam tego samego co Ty, mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi. Jolly, jeszcze raz z małżem usiedliśmy nad tymi bramami i podliczyliśmy ile nam jeszcze zostało zapasu gotóweczki, no i niestety bilans wychodzi na minus. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za bardzo wyczerpujące info, ale realia nas przygniotły. Monka, kiedys pytałaś jaką mamy dachówkę, a ja wtedy odpowiedziała, jak klasyczna Barbi . Prawidłoa odpowiedź - Nibra DS5. Kolor ceglany Ewa od posadzek facet jest ok. No i GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts