Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

No nie chyba przestanę rano włączać komputer. Znowu muszę czekać na resztę?

Didi, ale z Ciebie to ranny ptaszek. O tej porze porzadni ludzie to śpią jeszcze hihi :D , chociaż ja tez miałam okres że rana doczekać nie moglam. Za to teraz jakos nie moge rano wstać.

Pewnie jak juz będe miała swój tarasik to dopiero będę wstawać wraz ze wschodem słonca, bo wtedy kawa najlepiej smakuje.

Witam wszystkich serdecznie.

Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? :wink: :ceglany

raczej realista.. nie trzeba wróżb zeby przewidziec pewne wydarzenia :D

m.

O, jakis wysyp nowych inwestorów dzisiaj!

Witaj, arti3, w Stargardzie, mówisz? To pewnie tym razem przybiegna tu Maksiu i Arcobaleno, tego drugiego dawno tu nie czytałam, ale maksiu tylko udaje, że go nie ma, a tak naprawdę, Wielkie Oko Praojca czuwa!

Póki co, jakies szczegóły?

Arcobaleno buduje :D wiec rzadko ją widać... a ruch u niej na budowie jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu :D a co do czujnego okna... na szczęście technika wspomaga :D :D :D

atri3: jakies szczególiki odnosnie budowy??

pozdr

m.

Didi,

gdzieś tam poytalas o toi, toi.

Wejdx na ich stronę a wszystkiego się dowiesz. Miesieczny abonament za wypozyczenie tego przybytku to okolo 200 zł, a wyproznienie (raz w tygodniu przyjezdzają to koszt około 60 zł). To tak orientacyjnie. :wink:

Już stoi!

Satrgowałam na 150zł :wink:

Dziś byłam przy Twojej budowie, ale jak zobaczyłam trzech facetów to odjechałam

Rozumiem Cię, każdy chce jak najszybciej mieć ten SWÓJ DOMEK. I żadne ludowe mądrości nie zmienią faktu, że jakby szybko nie szło to i tak zawsze jest za wolno!!!! :wink: :D

A ja jakoœ musiałem na moich troszke pokrzyczeć żeby się nie spieszyli bo materiałow nie zdšżyłem zwozić.

Melduje że strop wczoraj zalany, schody też. Od jutra œciany poddasza i za tydzień więŸba :D. Mamy 8 dni do przodu według umowy. Ciekawe jak będzie dalej.

Dlatego dziśnic się nie dzieje na Twojej budowie

Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? :wink: :D U nas hydraulika już właściwie zrobiona, elektryk kończy dzisiaj, w poniedziałek wchodzą tynkarze, zaraz potem wylewana będzie podłoga... Tysiąc pięćset pytań codziennie od fachowców, młode weszło w etap "mama, a dlacego?", działka za jasnego pioruna dalej nie chce sie sama opielić ( no sprzedam ją w końcu , jak bozie kocham), a tu nam sie jeszcze dodatkowo rodzinka powiększy. Wszystko fajnie, tylko jak to razem opanować??? Chyba muszę sie sklonować :lol:

Teska, fachowca od posadzek wzięłam tego samego co Ty, mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi.

Jolly, jeszcze raz z małżem usiedliśmy nad tymi bramami i podliczyliśmy ile nam jeszcze zostało zapasu gotóweczki, no i niestety bilans wychodzi na minus. :oops: :( Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za bardzo wyczerpujące info, ale realia nas przygniotły.

Monka, kiedys pytałaś jaką mamy dachówkę, a ja wtedy odpowiedziała, jak klasyczna Barbi :oops: . Prawidłoa odpowiedź - Nibra DS5. Kolor ceglany

Ewa od posadzek facet jest ok.

No i GRATULACJE!!!!!!