Teska 05.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 tylko My a reszat albo na grzybkach, albo spi, albo na budowach....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 05.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 A ja dzisiaj juz po grzybkach i po pilnowaniu budowy . Nalezy sie pokazac w domku no i sprawdzic co tam slychac w wielkim swiecie. Wlasnie skonczylem stawiac wiezbe dachowa i od przyszlego tygodnia kryje dach. Wrescie domek zaczyna nabierac ksztaltu. HE HE Pozdrawiam wszystkich budujacych Jmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 heheh Imar a gdzie budujesz?? zapomniałam czy tak dawno Cię nie było?? i jak grzybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2003 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.10.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 ... hihi, te sposoby na teściową... Mariusz, cena za cement - niczego sobie! Ja za pojedyncze worki portlandzkiego placilem ok. 8,25 zł. A jak na palecie, to wyszło 6,84... tyle, że to był hutniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.10.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 nie wiem czy moge dołączyc czy zechcecie mnie przyjąc wlasnie nabylismy działke i mamy zamiar sie budować.cytajac wasze wypowiedzi sadze że moge liczyc na waszą pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2003 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Iwona witam oficjalnie w naszej wesołej gromadce każdy sensowny człowiek jest tu mile witamy.Napisz cos wiecej, gdzie działka, jaki projekt na oku itd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.10.2003 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 dzialka na wsi 1463m okolice Banie -Piaseczno na oku projekt a muratora "nieduży" D33 szukam kogos kto byc moze stawiał ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 05.10.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Stasiek a ten c.portlandzki to co to za rarytas???? A zreszta sprzedawca zaproponowal mi 250PLN za tone!!(min.5ton) Ale nie oto chodzi teraz szukam HYDRAULIKA HYDRAULIKA HYDRAULIKA Chodzi o kanalizacje konkretnie rozprowadzenia 160,110 ??? WITAM NOWYCH ZEGNAM STARYCH FORUMOWICZOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam wszystkich forumowiczów, zarówno tych z większym stażem jak i tych zupełnie nowychpozdrawiam życząc owocnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam z rana, Maksiu jak zwykle z rana podpisał listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Teska, są tacy co ani nie spali zbyt długo w weekend ani nie budowali, po prostu nie mają internetu w domu , dziecko nie odeszłoby od komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.10.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Stasiek - właśnie. Szoknął Cię cement czy doprawianie/dobijanie teściowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Też podpisuję listę w słoneczny, choć zimny poniedziałek BEDI - dzięki za wsparcie duchowe o oknach Urzędowskiego, bo się troszku załamałam po wypowiedzi Księgowej. Co do drzwi CAL-owych - to za tę cenę trudno - będziem konserwować! Ale piękne są i nasze! Hurrra! Stasiek - mnie też interesuje twoje szoknięcie. Byłam w sobotę u Księgowej na "inspekcji" domu - ale ma duży dom! I naprawdę jedyny w swoim rodzaju - projekt indywidualny. I już ma tak dużo zrobione. Księgowa - pozdrawiam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.10.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam z rana! Ivette tak szybko wylecieliście, że nie było czasu pogadać . Buziaki! Ksiegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Księgowa - bo to była wizyta robocza. I chore dziecko w domu czekało i jeszcze zakupy były do zrobienia i obiad .... Miłego dnia! Dom masz naprawdę fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 06.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam Cze Iwona G. Buduję w Tanowie a na forum bywam żadko bo cały czas spędzam na budowie a tam niestety jeszcze nie mam netu Grzybki mam pod nosem wystarczy ze wyjde za płot a na kolacje już są Teraz troszkę zimno więc słabo rosną, ale zawsze coś się tam znajdzie. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow Jmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Jejku jak zimno, uczelnie robią oszczędności, więc pracownicy włączają piecyki elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Proszę Was o pomoc. Czy ścianka fundamentowa od zewnątrz powinna być posmarowana izolacją przeciwwilgociową jeszcze przed położeniem styropianu czy wystarczy na zewnątrz styropianu. Chcę wiedzieć czy wykonawca nie chce mnie naciągnąć na lipę. Mi się zdaje, że powinna być. Co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 S.P. - u mnie też ma być zadysperbitowane przed położeniem styropianu - rozumiem, że chodzi o ocieplenie fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts