Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A ja dzisiaj juz po grzybkach i po pilnowaniu budowy . Nalezy sie pokazac w domku no i sprawdzic co tam slychac w wielkim swiecie. Wlasnie skonczylem stawiac wiezbe dachowa i od przyszlego tygodnia kryje dach. Wrescie domek zaczyna nabierac ksztaltu. HE HE :p

Pozdrawiam wszystkich budujacych

Jmar

Też podpisuję listę w słoneczny, choć zimny poniedziałek :D

BEDI - dzięki za wsparcie duchowe o oknach Urzędowskiego, bo się troszku załamałam po wypowiedzi Księgowej.

Co do drzwi CAL-owych - to za tę cenę trudno - będziem konserwować! Ale piękne są i nasze! Hurrra!

Stasiek - mnie też interesuje twoje szoknięcie.

Byłam w sobotę u Księgowej na "inspekcji" domu - ale ma duży dom! I naprawdę jedyny w swoim rodzaju - projekt indywidualny. I już ma tak dużo zrobione.

Księgowa - pozdrawiam z rana :p

Witam

Cze Iwona G.

Buduję w Tanowie a na forum bywam żadko bo cały czas spędzam na budowie a tam niestety jeszcze nie mam netu :cry:

Grzybki mam pod nosem wystarczy ze wyjde za płot a na kolacje już są :p Teraz troszkę zimno więc słabo rosną, ale zawsze coś się tam znajdzie.

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow

Jmar

Proszę Was o pomoc. Czy ścianka fundamentowa od zewnątrz powinna być posmarowana izolacją przeciwwilgociową jeszcze przed położeniem styropianu czy wystarczy na zewnątrz styropianu. Chcę wiedzieć czy wykonawca nie chce mnie naciągnąć na lipę. Mi się zdaje, że powinna być. Co wy na to???