Didi 27.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Paweł_to ponawiam pytanie skoro się nie wyrabiasz z czytaniemczy w sobotę (tak kole godzinki 10 tej) pracowałeś na działeczce? Ty i jeszcze jakiś mężczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 didi no jestescie codziennie???? hmm..a ja mieszkam 6 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi ta kosoarka stoi widziałam ja wczoraj..tylko nie pisała ze samobiezna....no i silnik hondy . Moja polowa jednak obstaje za B&S. Twoja połowa czy druga połowa? Pytam z ciekawości oczekując odpoweidzi czy już powróciła druga połowa na łono rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 didi no jestescie codziennie???? hmm..a ja mieszkam 6 km dalej pisząc jesteśmy miałam na myśli kogoś z firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 27.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi z chwastami to narazie dałem sobie spokój bo mi wysiadła kosa, przegrzala sei chyba a potem cos zle poregulowalem i teraz jakoś kopci. A w sobote przestawialiśmy baraki, i troszke koparka pochodzila. Wyrobił sie w 2 godziny z tą ziemią, a myslałem ze będzie cały dzień ściągał, 60zł/h to dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 didi moja druga połowa....wróci w połowe sierpnia niestety...a miał byc za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teska czyli samotne wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich gorąco! Ja też chcę urlop!!! Czy jest sens zakupienia projektu przed uchwalonym planem? Mamy zapewnienie pana z gminy, ze w lutym nasza działeczka będzie w pełni budowlana - co wy na to? Bo ta bezczynność mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 27.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich! DidiGrota jest blisko nas ale dokladny adres sprawdze to podam! A z innej beczki Kiedy mozna do was wpasc na chwilke? :wink:Nasze dzieciaki tez z dziadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O! Miśki bezczynność i do tego tak na odległość ale moim zdanie nic teraz nie kupujcie, bo zawsze mogą coś wymysleć z dachem, z linią zabudowy albo z wysokością domu Ostatnio oglądałam w tv jakiś program gdzie gmina narzuciła inwestorom budowę domów parterowych z dachami kopertowymi i do tego w jednym kolorze (dachy i elewacje) jeśli dobrze kojarzę to było to gdzieś pod Gdańskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi włąsnie ...samotne....i znowu zero..bede w domku... tak po cichu mam nadzieje ze w koncu moze wczesniej wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Amo była umowa co do oznaczenia z kim się rozmawia Kiedy? a jakie godziny wchodzą w rachubę? Bo można i codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Miski w pełni zgadzam sie z Didi.Poczekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 27.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 DIDI Zgodnie z umowa nie bylo tylko To chyba wiadomo kto co do godziny to mozemy dopiero po 17 tylko wtorek odpada Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Amo ale kurcze miało być na samym początku postu a ja wysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi - no to zazdraszczam. ja latałam, latałam i takiej fajowej za tą cenę nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czupurek a jaka nabyłas???? bo ta co mówi Didi jeszcze jest, wczoraj widziałam... aha i jeszcze sa wpromocji siewniki asgatec po 56 zł. Tak sie tylko zastanaiwma na jaki numerek ja ustawic zeby zasiac trawke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! Miśki - TY "małpo" w końcu się odezwałaś!!!! no to wal co u Was!!! będziesz na urlopie w Polsce????? daj w końcu znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teska - w makro jakąś clasic (jutro zczytam) za 792 zł. 3,5km i na pewno nie jest samobieżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 27.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam w poniedziałek Teska Dzwoniłam do tej Pani- bardzo miła na razie ma ziemię ok. 8 km za Goleniowem- dla mnie trochę za daleko. Ale jak znajdzie coś bliżej obiecała zadzwonić Maro74 jak znajdę ziemię w rozsądnej cenie prześlę namiary Kilka razy znalazłam w miarę tanią ziemię, ale była duża np 2- 3 tys.m2 Oczywiście sprzedający twierdzili, że to nie problem i można z kimś kupić... No ale ja nie wiem jak to potem np z uzbrojeniem... Jeden ma prąd a drugi wodę Didi Będę wdzięczna za każdy nr tel. do posiadaczy ziemskich, którzy chętnie odsprzedadzą kawałeczek Józia S Dopiero teraz do mnie dotarło, że będziesz budować Gienię. Też chciałabym mieć kiedyś " Gieniutka " . Pewnie będę Cię męczyć pytaniami o budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts