monka 28.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam wtorkowo Ewa miło Cię widzieć U mnie wszystko idzie powoli ale do przodu. Stan zero robimy sami bo nie mamy jeszcze prądu na działce i raczej nikt nie chciał się podjąć wykonania bez prądu. A my sobie jakoś radzimy bo musimy A co u Ciebie, dachówka wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.06.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wybraliśmy jednak dachówkę ceramiczną, Nordea ( o ile nie przekręciłam nazwy), kolor ceglany (nici z mijego wymarzonego zielonego dachu , ale te ceny... ). Zamawiamy w Razmusie, bo nasz wykonawca ma tam naprawde spore upusty, więc tak pokomlikowany dach jak nasz będzie nas kosztował o prawie 7 tys mniej niż na początku nam wycenili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to ekstra że tyle zaoszczędzicie nie mogę znależć takiej dachówki w necie a chciałam zobaczyć co za cudo wybraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.06.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to w takim razie musiałam przekręcic nazwę Sprawdzę i dam Ci znać, sorry A u Was jak tam sprawa z prądem, kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Chyba w tym tygodniu zrobimy a później to zależy od energetyki kiedy odbierze i puści upragniony prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam Wszystkich Ewa Hebda Dzięki za informacje na temat Horyzontu. Bardzo chciałabym być już na etapie kierownika budowy Niestety dopiero szukam działki- projektu nie kupiłam jeszcze. Mam tylko informacje dodatkowe plus kosztorys przesłane przez Horyzont. Didi Dzięki za nr telefonu Zaraz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pawel - nam odradzali te zuzlowe - podobno sa niesezonowane tzn zuzel z cieplowni, ktory promieniuje, nie wiem dokladnie co to mialo znaczyc, ale odradzali i mowili, ze niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi No niestety- ziemia juz dawno sprzedana To szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Czupurku - dzieki witajcie w zimny wtorek fundamenty wytyczone, najlepsze jest to, ze geodeta mnie pyta co jest na planach, czy to osie czy wymiary ma wyznaczyc? ludzie, sami fachowcy sa na tym swiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 agniesia ja pewnie dzisiaj będe miał to samo Monka, Ewa Hebda, Agniesia powiedzcie w jakich wy hurtowniach zamawiałyście materiały bo moze kogoś przeoczyłem a warto jeszcze sprawdzić czy nie przepłacam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pawełu mnie zakupy wyglądały tak: stal z Centrostalu, beton z Thomas Beton, reszta materiałów potrzebna do stanu zero z Budohurtu ze Stargardu.A ty gdzie robiłeś rozeznanie? No i z czego stawiasz ściany, zdecydowałeś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 monka jednak BK ale ciągle czekam na ceny, dzisiaj jeszcze solbet ma mi wyslac swoją ofertę bo biorę to na firmę więc moze dostane dore ceny. Golbud polecony przez Jolly daje mi dobrą cenę na rurkę ale sprawdzam jeszcze u innych. Stal chyba tez w centrostalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 To daj znać gdzie ci najtaniej wyjdzie BK to też popróbuję A jaką cenę daje ci Golbud i na jaki bloczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No i jest zagadka kto pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paweł_ my mamy pustaki keramzyto-betonowe (z Goldbudu Goleniów) Te żużlowe to chyba troche ryzyko. A jak duża jest różnica w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pisze i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paweł tradycyjnie już zapraszam po bloczki, skoro zdecydowałes sie na BK. Ależ masz hałde na działce, nie chcesz sie jej pozbyć? Aha, a piasek bez vatu brałam z Golbudu. Kochani, skąd ziemię na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paweł Ależ masz hałde na działce, nie chcesz sie jej pozbyć? ja też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Amo no i jaka to ulica na której jest grota solna, bo wychodzi na to że wcześniej do Wieliczki się wybiorę niż do groty w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts