delf 28.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi na pewno Łukasińskiego, vis a vis Baltic Baracs, obok przychodni, sklepu z firanami i apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi na pewno Łukasińskiego, vis a vis Baltic Baracs, obok przychodni, sklepu z firanami i apteki. Delf to to ja wiem, ale gdzieś na Wielgowie też jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Znalazłam jakieś działeczki jutro pewnie będę je oglądać a dzisiaj wiem tyle: - Załom, 900 m kw. prąd, woda, gaz. cena 45 tys ( dla mnie za drogo, ale Pan obiecał negocjować te 5 tys) lub - Czarna Łąka, 800 m kw, prąd będzie przyłączony za ok 2 tys,trzeba kopać studnię i szambo,gazw drodze. 28 tys Jak myslicie, która bedzie lepsza? Tzn chodzi mi o to, czy jak kupię tańszą to czy uzbrojenie jej nie będzie droższe niz kupno tej droższej ziemi. Uff... ale namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Sylwiaprześlij mi na priv od kogo i gdzie jest ta działeczka (ulica) poza tym nie wiem ile stydnia kosztuje, bo nie budowałam, ale oczyszczalnia to ok 5tys ale budując w załomiu też oczyszczalnię musisz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie, Sylwia, przede wszystkim je obejrzyj! Działka musi Ci się podobać. Działka poza miastem = dłuższe dojazdy = więcej kasy na benzynę Do Załomia dojeżdżają miejskie autobusy = masz alternatywny transport, jeśli masz dzieci, to ważne! Szambo - koszt od 3.000 i trzeba wybierać, można oczyszczalnię biologiczną - to od 5.000, ale tańsza w eksploatacji. A w Załomiu masz kanalizę? Studnia - nie wiem ile kosztuje i czy jakość wody o rzut beretem od j.Dąbskiego jest dobra. A tak bajdełej - ja też dołączam do klubu szperaczy działkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Didi Wysłałam na priva. Jutro będę wiedzieć więcej Maggie Oczywiście, muszę zobaczyć działkę w Załomiu podobno nie ma kanalizy czyli też szambo lub POŚ Tą jakością wody to mi dałas do myślenia ,a przecież świństwa nie chcę pić... Chociaż zawsze myślałam, że najgorsza woda ze studni będzie lepsza niz ta z kranu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Maggie bajdełej Jeszcze nie masz działeczki? Czy szukasz jeszcze jakiejś np jako lokatę kapitału bajdełej- ostatnio często słyszę- "pani kupi tą działeczkę-to nic ,że budować nie można-ale jaka lokata kapitału" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam grupkę..... mała przerwa na kawkę.....Panowie rozrzucili dzis czarnoziem, jutro czeka ich paleta obiazana bloczkami betonowymi....a pozniej wał zaczyna fajnie wygladac...hahahah inny kolorek piachu w domku ale ogolnie jest ok, ziemie przywizli mi 2 kamazy ale takie wieksze( inna tylna klapa- wiec wchodziu okolo 1,5 tony wiecej.... no nic, w sobite dopiero odbieram trawke z hurtowni kupiłam juz nawóz...jak bedzie nie lało...wielkie nawozenie i sianie w sobote i przysypywanie ziemią...a pzoniej...lać, lać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 28.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Teska - normalnie Cie podziwiam za tą wytrwałość ogrodniczą Nie miałam pojęcia, że tyle jest do zrobienia wkoło domu Tak śledzę wątki i Ty z Czupurkiem to jakieś tytany pracy ogrodniczej jesteście A ja jako laik ogrodniczy myślałam, że wystarczy zasiać i podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 SylwiaB hahah...ja tez sie nie znam na tym...czesto dzwonię do Didi ( jeszcze wytrzymuje) no i robię..no nie mam wyjscia..... ale mam dosyc, wyczłapałam sie z wanny i wszystko mnie boli....jutro beda równać, podsypywac, wałowac....oj....na samą myśl to robi mi sie niedobrze jednak nie lubie tego robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Teska - ja cię podziwiam a u mnie robią podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Bodekku ech.... a podjazdy fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Maggie bajdełej Jeszcze nie masz działeczki? Czy szukasz jeszcze jakiejś np jako lokatę kapitału bajdełej- ostatnio często słyszę- "pani kupi tą działeczkę-to nic ,że budować nie można-ale jaka lokata kapitału" Wiesz, to było tak: Kupiłam działkę i postawiłam mały domek nad pięknym jeziorem, ale za daleko, coby przeprowadzić się na stałe. Jeżdżę na weekend, wakacje i coraz mniej mi się chce wracać do bloku... Więc sobie myślę, rozejrzę się tu i ówdzie, może trafi się "ten" kawałek ziemi i nieba na nasz dom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam wszystkich wieczorowo! DIDI zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 czy moglibyscie odpowiedziec szybko na pytanie:mam faceta do elektryki do robienia przylacza ze slupa i skrzynki na granicy i teraz powiedzial, ze 1910 materialy - no tej ceny nie przeskocze, i 1000 za robocizne i odbior, robi facet jakis Krzysiek z Polic facet mowi ze metr kabla 21 zlczy te kwoty sa rozsadne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 C:\Moje dokumenty\Moje obrazy\Kodak Pictures\2005-06-27 ciekawe czy bedzie widac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 agniesia nie umiem powiedziec , mi elektryk robił wsio....w umówionej cenie i do tego 3 lata do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 agniesia mąż mówi, że brzmi rozsądnie, bo za przyłącze płaci sie własnie coś około 2 tys., ale poproś o specyfikację materiałowa i zadzwoń do pierwszej lepszej hurtowni elektrycznej lub sprawdź w Castoramie, tak, dla pewności, a jak chcesz, to moge dać ci namiary na faceta, który takie przyłącza robi (wcale go tu nie polecam, bo nie korzystałam, ale wiem, że to robi) i sprawdż, jakie on ma ceny, wtedy będziesz już pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Tesia popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 agniesia a ile metrów tego przyłącza bo w zeszłym roku nasz elektryk wziął 500zł za full serwis (robocizna z odbiorem) a kabelka było ze 17 meterków. Moge go z czystym sercem polecić, jeśli chcesz pozdrawiam amo ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts