Didi 29.06.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sylwiaz tego co zaobserwowałam to ta stacja nie jest zbyt nagminnie odwiedzana, ale musisz sparwdzić jak tam jest wieczorkiem, bo widziałam, że tam postawili jakąś altanę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 29.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 / DIDI przeczytals na priva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.06.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hm... Juz sama nie wiem co z tą działką robić... Tak sobie myślę, że mieszkać koło stacji benzynowej to jakos niezdrowo A nabawic się jakiejś ołowicy ( czy czegoś tam ) na własnej działce to niefajnie... No ale benzyna jest teraz bezołowiowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sylwia a jak daleko do tej stacji, sąsiedztwo bedzie estetyczne, zapachowe, czy chodzi tylko o świadomość, że tam jest? Bo samam stacja faktycznie malutka i raczej nie wyjątkowo obskurna. Ale ja bym raczej nie chciała - tylko wszytsko zależy od punktu widzenia i tysiąca innych czynników, więc sie nie wymadrzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Didi Mówisz, że altankę postawili ? To wieczorem pewnie tam są dzikie harce alkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sylwia, gratulki za cierpliwosc w szukaniu i jak widac efekty sa. Mniej wiecej chyba wiem jaka to działka - kształt prostokąta i strasznie długa, ale ta stacja to taka wiejska stacja i zadna rewelka. Tankują chyba tylko miejscowi i za dnia ewentualnie straz pozarna i maszyny rolnicze. To nie centrum, że dużo smrodu i hałasu. Według mnie dobra okazja, jezeli taka duza ta działka to dom mozesz sobie postawić tak, że nawet nie bedziesz widziala tej stacji. Do tego dużo roslin w przyszłosci i jest super. A tak poza tym to do wiadomości wszystkich z mojego rejonu. Ruszyła budowa kanalizacji i do Rurzycy maja dojsc w czerwcu przyszłego roku. Ja chyba zwolnie tempo i poczekam na ta kanalize a napewno zaoszczedze jakies 5 tysiączkow na budowę oczyszczalni. (chciałam sie wprowadzic na koniec roku.) Wracajac Sylwia do tematu to: działke masz, prąd masz, gaz jest w ulicy (więc koszty nie duże, u mnie to jakiś tysiączek), a studnię wykopiesz sobie sama (jakies 2 tysiączki) i masz pelne uzbrojenie. Ja uwazam ze gra warta świeczki, a co myslą inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 delf- masz rację nie ma co sie wymądrzać bo przecież my tam mieszkać nie będziemy. Sylwia no i oczywiscie jej mąz muszą sami zdecydowac, ale mysle że nasz argumenty wezmie pod uwage. Ta oferta jest według mnie zdecydowanie jednak lepsza od działki przy torach kolejowych - chyba oferta od maro74. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Delf Od stacji to jakieś 20 może 30 metrów- droga dzieli działkę od płotu stacji. Boje się , że jakieś tajemnicze choroby "przejdą" ze stacji... No i wybuchnąc może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Didi, czy ucałowałas swojego slubnego od Iwonki? Spełnienia marzeńukrytych pod puchową poduchą,namnożenia się pieniążkówukrytych w porcelanowej śwince,wielkiego kosza kwiatówz bijącym w głębi czerwonym serduchem,komety Haleya z jasnym warkoczemanielskich przyjaciół.... Tego wszystkiego Ci dzisiaj życzą Iwonka i Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Uwaga Czy są tu jeszcze dzisiejsi solenizanci? W zanadrzu mam jeszcze inne wierszyki (niestety nie mojego autorstwa), więc proszę sie ujawnić a złozymy życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witajcie! Ależ mnie w nocy komary pogryzły, a w bloku na trzecie pietro niedolatywały (jedyny plus mieszkania w bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Amoależ oczywiście, że przeczytałam Iwonkaprzekazałam życzenia od "wszystkich z forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A teraz zwracam się do Was z wielką prośbą:czy ktoś wie gdzie mogę kupić trampolinę? taką małą 80-100cm średnicy. to dla córki do skakania. ja nie mam pojęcia gdzie jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Popsuło się czy drzwi się zacięły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Didi trampolinę widziałam kiedyś w makro ale jak była jakaś promocja. Nie wiem czy są na stałe w sprzedaży. Poszukaj może jeszcze w jakim sportowym sklepie, tylko się zastanawiam czy taki jeszcze jest w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzieńdoberek wszystkim, Didi - o trampolinę pytasz? Spróbuj u KETLERA (najpierw zajrzyj na strone tej firmy, albo podjedź do ich firmowego sklepu jest w TOP SHOPING. Zajrzyj także do DYSKOBOLU w Galaxy na ostatnim pietrze kolo empiku. Tak mysle o jakiejs tanszej trampolinie bo firmowka to duza kasa, ale nie wiem gdzie mozna taki substytut kupić. Może tam gdzie sie zaopatrują szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witajcie czwartkowo! podjazd gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Bodek no to gratulacje a zdjęcia jakieś będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 monka - będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts