bodekku 30.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 cierpliwość jest cnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 monka - postaram się zrobić parę fotek w weekend to ujawnię je w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witam czwartkowo u mnie świętowanie piotrowe przełożone na sobotę. byleby tylko była pogoda Teska - popatrzę na tą trawę o której mówisz. a tego nawozu to trochę spora ilość - pewnie sąsiadom jeszcze nawiozę dzisiaj małżek chyba skończy przekopywanie wyznaczonego kawałka ziemi (dobre określenie - ziemia ). wywieźliśmy już z 5 taczek chwastów, korzeni, etc Bodekku - gratulki, czekam na zdjęcia pozdrawiam wszystkich słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Bodekku a z czego robiles ten podjazd i czy sam? Jezeli sam, to czy to jest berdzo skomplikowane? Ja jestem na etapie ogrodzenia domku (mysle ze panowie niedlugo skonczą), a dzisiaj maja mi wstawiac bramę garażową, wiec pewnie i podjazd za jakis czas przyjdzie nam robic. Pytanko do wszystkich Kiedy najlepiej wylewac tarasy, podjazd do garażu - po tynkach zewn. czy przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś opodjazd i dojście zrobiony z kostki betonowej + krawężniki + odwodnienie liniowe. sam nie robiłem bo nie mam czasu, ale panowie położyli prawie 70 m2 w dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 moim zdaniem tarasy należy wylać przed tynkami!ja tak zrobiłem juz na etapie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 bodekkujeżeli to nie tajemnica, to ile taka inwestycja cie kosztowała (od metra czy globalnie) upss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonkano właśnie widziałam, że ktoś się kręci ale samochodu nie widziałam więc nie wjeżdżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzieńdoberek wszystkim, Didi - o trampolinę pytasz? Spróbuj u KETLERA (najpierw zajrzyj na strone tej firmy, albo podjedź do ich firmowego sklepu jest w TOP SHOPING. TOP SHOPING? a gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 30.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi to jest tam gdzie nie mozna dojechać Pdaje namiar na goscia który wozi czarnoziem: 509 564 347, namiar od znajomego ale nie potrafie ocenić jak sie sprawują, podobno kamaz (13t) kosztuje z dowozem 280 zł a ziemia z jakiegos bartoszewa. Moze ktoś ich sprawdzi zanim ja będe potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi to jest tam gdzie nie mozna dojechać No rzeczywiście Przecież praktycznie codziennie tamtędy jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi, toć to najnowszy sklep (galeria wnętrz) w Szczecinie. otworzyli go bodajze 1 kwietnia tego roku (to nie żart). Mieści się w pobliżu ul Struga. Jak bedziesz jechac od nas do centrum, to za wiaduktem na struga (tam teraz remontuja ulice) musisz skrecić w prawo w stronę dąbia to jest chyba ulica gryfinska, pozniej jadziesz caly czas prosto jakies 1,5 -2 km i w lewo. A tam to juz napewno trafisz. Dojazd na parking troche skomplikowany ale przeciez sklep widac jak na dloni (bardzo duży i bardzo ładny). Jak nie bylas to koniecznie zajrzyj bo sa super galerie (nie chodzi tu o zakupy bo ceny tam maja zaporowe), ale jak ktos urzadza swoj nowy dom to moze tam podejrzec ciekawe rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonkatoć ja codziennie tam przejeżdżam, bo ja mieszkałam na Słonecznym i ul. Gryfińską jeżdżędziś tam zajadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi to jest tam gdzie nie mozna dojechać Pdaje namiar na goscia który wozi czarnoziem: 509 564 347, namiar od znajomego ale nie potrafie ocenić jak sie sprawują, podobno kamaz (13t) kosztuje z dowozem 280 zł a ziemia z jakiegos bartoszewa. Moze ktoś ich sprawdzi zanim ja będe potrzebował oj Joasia Jasia dała by Ci popalić za to jakieś Bartoszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi, "pod latarnią najciemniej" koniecznie zarezerwuj co najmniej 2h. Ja tam bylam wczoraj i spedzilam prawie 4h, bo nie da się tego wszystkiego obejrzec tak z marszu. A wrazenia to wieczorkiem (mozesz kliknac na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 delf, dopiero przed chwilką odczytalam twoją wiadomość. Rewanżuję sie odpowiedzią i czekam na odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi zerknij na priva Iwonka ty też, jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzień dobry! Didi, może na Allegro? Widziałam ofertę trampoliny za 439zł (Kettlera, średnica 122). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Właśnie wróciłam z Rurzycy ( cos ta miejscowośc mnie prześladuje- może tam na mnie czeka kawałek ziemi ) Moja córcia ledwie z auta się wytoczyła- już zaczęła grzebać w czarnym piachu -jaka ona była brudna!!! No ale na wieś przyjechała- to szalała Dzisiaj wieczorem jeszcze parę działek będę nawiedzać Didi Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts