Gość Gosc123 06.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 hm, tego... no to zależy kto będzie czytał... może dla bezpieczeństwa powiem, że... cement Na studiach oszczędzają? Na moich tak grzali, że trzeba było okna otwierać... ... a wiecie dlaczego teściowa leży na plaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ivette - dzięki za dobre słowo - życzę powrotu dziecka do zdrowia. S.P. izoluj przed styropianem. U mnie tak było: czarna maź(nazwy nie pamiętam), papa termozgrzewalna, na to styropian 10 i folia budowlana (luzem - do przyciśnięcia ziemią) ale ja mam piwnicę i trochę się bałam wody. Jejku - czy u was też tak zimno! W pracy rano było 15 stopni. Czy oni poszaleli - przecież te oszczędności nie są takie duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dwa łyki statystyki: może ktoś to zauważył, ale jeśli nie to informuje że dziś stuknął nam 2000 post w naszej grupie, jego autorem jest Jmar, post wysłany 6 października 2003, o godzinie 9:56. Poprzedni okrągły post nr 1000 został wysłany 9 czerwca 2003 o godzinie 8:58, a jego autorka była S.P. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 O???? WLASNIE WIDZE ZE SA OSOBY NA TYM SAMYM ETAPIE BUDOWY Jedni laicy inni bardziej doswiadczeni, (ja sie dopiero ucze) w/g mnie na bloczek 2xdysperit steropian z szczelina dylatacyjna(nie besposrednio do sciany,tylko na placki kleju co daje odstep) folia - HMMM - jedni daja inni nie to zalezy,ponoc sie poci sama folia,daje sie wtedy z takimi wypustkami ale to wowczas gdy jest piwnica folie mozna polozyc oszczedzajac na drenazu(ale to tez zalezne od podloza) odwinac tylko w poziome 30 cm tuz przy lawie Warto tez sam steropian klasc na koniec stanu surowego-budowlancy tak go nie zniszcza, a sam fundament troche sie przewietrzy. to tyle wlasnie wpadlem cos przekasic i spowrotem na budowe bo dzis lalt zageszczarka Witam w poniedzialek OD POPOLUDNIA DO KONCA TYGODNIA MA PADAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Stasiek- co jest z tym cementem bo ja juz sam nie rozumiem(SZOKNIECIE) Ty tez masz trouble z tesciowa WIEM ZE : S.P. rozpoczal budowe i IVETTE ,a moze ktos jeszcze ---najlepiej w rejonie Szosy Polskiej (to by bylo fajnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Upss mala dyslekcja to pewnie z zimna Do boju rodacy budowa nie zajac , a jak spadnie snieg to wszystko wyrowna moja babcia tak zawsze mowila HE-HE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mariusz_r: mała uwaga S.P. to kobitka , pozatym buduje sie w Dobrej, w okolicach Szosy Polskiej to Ivette i Księgowa (obie kobitki) pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mariusz r - ja już mam prawie cały dach. Zaczęłam budowę od czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dzięki za informacje. Tak trzymaj Maksiu, pilnuj porządku w tym zespole. Tak wogóle, to wydaje mi się, że była niedawno mowa o spotkaniu grupu. No i co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 No właśnie, ogłaszam że nadszedł czas zgłaszania propozycji co do lokalizacji i terminu spotkania, proponujcie póki macie taką możliwość, bo jak nie to ktoś inny narzuci wam termin i lokalizacje i nie będzie odwołania. działając z upoważnienie zarządu FGSmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 S.P. - Maksiu się wymiguje od określenia swojej roli przywódczej/przypiwnej/przysocznej. Poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Joasiu: dlaczego narzucasz mi role przywódczą, skoro nie jestem uczestnikiem zarządu FGS i mam możliwości decyzyjnycho ile pamietam to TY się załapałaś do zarządu, wiec nie ceduj swoich zadań na innychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.10.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Maksiu - ja sobie wypraszam. FGS powstał spontanicznie, w obradach nie uczestniczyłeś niestety. Teraz masz szanse to naprawić - jesteś bądź co bądź CZŁONKIEM założycielem !!! naszą matką prowadząca i ojcem sprawiedliwym! więc prowadź! w miejsce z dużym stołem i tanim menu, cichą muzyką. Ustal z członkami i członkiniami GS... my z Jasiem dopasujemy się chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dobrze, jako członek założyciel, wasza matką prowadząca i ojcem sprawiedliwy ogłaszam że czekam na propozycje, nie będę tolerował własnej dykatury, bardziej skłaniałbym sie do systemu monarchi parlamentarnej, zatem oczekuje na propozycje odnosnie spotkaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Może jakiś miły lokal - jeśli się grupa całkiem nie spłukała. Może Columbus? Najlepiej w piątek wieczorem, gdy cały weekend przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.10.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Teska - masz śliczne drzwi! Joasia - no ten kominek to chyba specjalnie postawiliście dla Waszego kocurka Też się piszę na spotkanko - nie podam lokalu bo te co znam to wszystkie głośne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.10.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Jakies spotkanko-- no no -same kobitki sie buduja ciekawe co wase ptysie kolorowe poczynaja Mam biuro na 30 osob na AL.Fontan -zakaz wstepu palaczom i alkoholikom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(no dobra moj szef,ale mam klucze) Ale do waszego spotkania wystarczy CAfe Club lub PUB tylko z dobra kontenplacyjna muza . Czasami DYSCO jest cool ale sie tanczy czy rozmawia??? MAKSIU albo forumowiczki w okolicy Szosy Polskiej cos blizej!!!!!!!!!!?? S.P. rozmawialem z toba w r.meskim ty chyba facet jestes ???? MOWILEM ZE BEDZIE LALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.10.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A ktoś tak w ogóle liczył ile nas jest w grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.10.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 mariusz r, mylisz się jestem kobitką, maksiu zresztą już raz Cię prostował w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witam w śliczny poranek. Na szczęście dzisiaj rano było +10 st. Budujcie póki czas. U nas dzisiaj ostateczne zakończenie kładzenia regipsów na poddaszu. Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts