Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam :)

Didi

Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną :D

Oj mnie to by sie przydała ta trampolina.

Zrobiłam dziś na obiad placki ziemniaczane z młodych ziemniaków (pychotka, najwiekszy schabowy niech się chowa) i jadlam, jadlam, jadlam..... i teraz mam wyrzuty bo kcal przybyło.

A ja to z tych co ciagle sie odchudzaja, jednakze bez skutku. :cry: :cry:

Witam :)

Didi

Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną :D

Oj mnie to by sie przydała ta trampolina.

Zrobiłam dziś na obiad placki ziemniaczane z młodych ziemniaków (pychotka, najwiekszy schabowy niech się chowa) i jadlam, jadlam, jadlam..... i teraz mam wyrzuty bo kcal przybyło.

A ja to z tych co ciagle sie odchudzaja, jednakze bez skutku. :cry: :cry:

Iwonka

u mnie też to samo było na obiad

:wink:

Byłam dzisiaj w sprawie działek w Załomiu i Czarnej Łące - porażka normalnie :( Nigdy więcej Biur Nieruchomości :evil:

A jutro jadę oglądać ziemię w Wołoczkowie- (a może to już Dobra? ) okolice ul. Dereszewa- na końcu tej ulicy dokładnie :) Pewnie nie będzie mnie stać -ale zobaczyć zawsze można - działki wcześniej już widziałam- cudna okolica,ale kiedyś nie można było budować teraz podobno tak- na zasadzie sąsiedztwa :)

Didi

Jak tak dalej pójdzie, to ja niczyją sąsiadką nie będę :( Pomału ze stanu euforii (jak to fajnie ziemi szukać )przechodzę do stanu poważnie depresyjnego ( już mam dość tego szukania! ) No ale kobieta zmienną jest :)

Z tą działką koło stacji benzynowej jeszcze nic nie wiadomo - chociaż wszyscy mi odradzają i pewnie mają rację.

Byłam dzisiaj w sprawie działek w Załomiu i Czarnej Łące - porażka normalnie :( Nigdy więcej Biur Nieruchomości :evil:

Widze, że dochodzisz do "jedynie słusznych" wniosków.

Ja także do tego doszłam podczas poszukiwac swojej działki, po tym, jak laska pomimo swojej pieknej słuzbowej terenówki pokazywała nam sprzedane juz działki i ogólnie ujmując była mało kompetentna. Taki życie.

Polecam Internet i Kontakt.