delf 30.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wczoraj odprowadzałam tesciowa na pociąg razem z dziećmi wyciagnietymi prosto z podwórka - o mało nie kazała nam iść kilka metrów z tyłu Cóż dzieciaki były czarne i obdarte, ale jakie szczęśliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Delf hahahhahaha Podobno dzieci dzielą się na czyste i ...szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moje były wczoraj zdecydowanie przeszczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam grupkę..... dzis dzien wolny od ogrodu...jutro sianie trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Didi Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną Oj mnie to by sie przydała ta trampolina. Zrobiłam dziś na obiad placki ziemniaczane z młodych ziemniaków (pychotka, najwiekszy schabowy niech się chowa) i jadlam, jadlam, jadlam..... i teraz mam wyrzuty bo kcal przybyło. A ja to z tych co ciagle sie odchudzaja, jednakze bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czesc Teska Ty to chyba nie musisz sie martwic o swoje kalorie, bo praca w ogrodzie pewnie wszystko z ciebie wyssie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Taraz króciótkie sprawozdanko z postepow na mojej dzialeczce. Slupkow ogrodzeniowych z godziny na godzine przybywa, brama garazowa zamontowa (jest sliczna), i maja jeszcze dzisiaj zamontowac brame przesuwana wjazdowa i furtke. Ciekawe czy zdaza? Co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam Didi Ale Twoja córcia będzie miała fajnie z tą trampoliną Oj mnie to by sie przydała ta trampolina. Zrobiłam dziś na obiad placki ziemniaczane z młodych ziemniaków (pychotka, najwiekszy schabowy niech się chowa) i jadlam, jadlam, jadlam..... i teraz mam wyrzuty bo kcal przybyło. A ja to z tych co ciagle sie odchudzaja, jednakze bez skutku. Iwonka u mnie też to samo było na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam grupkę..... dzis dzien wolny od ogrodu...jutro sianie trawki a co to za byczenie się? leń ogarnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 no proszę, to nie tylko mnie czasami nachodzi na placki ziemniaczane Prawda Didi, że takie z młodych ziemniaczków sa chrupiace superowate i wprost rozpływaja sie w ustach. Tak pisze to moze jeszcze kogos najdzie na placki hihi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 DIDIA jak tam wizyta w Top Schoping? Trampolina kupiona? Jak tak to, ja biore skakanke i jade do Twojej córci? hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 nie ma sprawy - placki robię od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Oj Didi z kontekstu Twojego ostatniego postu wywnioskowalam, że chyba masz chetnych forumowiczow, na placki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ano! jakbyś zgadła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Byłam dzisiaj w sprawie działek w Załomiu i Czarnej Łące - porażka normalnie Nigdy więcej Biur Nieruchomości A jutro jadę oglądać ziemię w Wołoczkowie- (a może to już Dobra? ) okolice ul. Dereszewa- na końcu tej ulicy dokładnie Pewnie nie będzie mnie stać -ale zobaczyć zawsze można - działki wcześniej już widziałam- cudna okolica,ale kiedyś nie można było budować teraz podobno tak- na zasadzie sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 to co sąsiadką moją nie będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi Jak tak dalej pójdzie, to ja niczyją sąsiadką nie będę Pomału ze stanu euforii (jak to fajnie ziemi szukać )przechodzę do stanu poważnie depresyjnego ( już mam dość tego szukania! ) No ale kobieta zmienną jest Z tą działką koło stacji benzynowej jeszcze nic nie wiadomo - chociaż wszyscy mi odradzają i pewnie mają rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Byłam dzisiaj w sprawie działek w Załomiu i Czarnej Łące - porażka normalnie Nigdy więcej Biur Nieruchomości Widze, że dochodzisz do "jedynie słusznych" wniosków. Ja także do tego doszłam podczas poszukiwac swojej działki, po tym, jak laska pomimo swojej pieknej słuzbowej terenówki pokazywała nam sprzedane juz działki i ogólnie ujmując była mało kompetentna. Taki życie. Polecam Internet i Kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Delf Dokładnie- "jedynie słuszny" wniosek Generalnie wielkim łukiem omijam biura nieruchomości, ale coś mnie podkusiło... wryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts